Έκλεισες είσοδο γκαράζ; Τι πρόστιμο τρως; Πότε στο «παίρνει» γερανός; Σου έκλεισαν το πάρκινγκ; Καλείς Αστυνομία και… περιμένεις!

Από admin
0 Σχόλιο

Έκλεισες είσοδο γκαράζ; Τι πρόστιμο τρως; Πότε στο «παίρνει» γερανός; Σου έκλεισαν το πάρκινγκ; Καλείς Αστυνομία και… περιμένεις!

Τα έχουμε ξαναπεί για το τεράστιο πρόβλημα στις πόλεις σχετικά με το παρκάρισμα. Δεκάδες ώρες κάθε μήνα, ξοδεύονται στην αναζήτηση μιας θέσης. Δυστυχώς καθημερινά βλέπουμε αυτοκίνητα παρκαρισμένα πάνω σε διαβάσεις, ράμπες αναπήρων ή στάσεις λεωφορείων. Και οι πιο «προνομιούχοι» όμως, αυτοί που έχουν δικό τους γκαράζ ή μια θέση πάρκινγκ σε πυλωτή, επηρεάζονται πολύ συχνά από αυτό το πρόβλημα.

Πως γίνεται αυτό; Μα πολύ απλά όταν κάποιος παρκάρει μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ τους και τους… κλείνει! Τι ισχύει όμως σε αυτές τις περιπτώσεις; Τι πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης; Τι πρόστιμο θα κοπεί στον ιδιοκτήτη του παράνομα παρκαρισμένου και πότε έρχεται γερανός να το ρυμουλκήσει;

Σύμφωνα λοιπόν με το Αρθρο 34 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, «3.Η στάθμευση οχήματος στο οδόστρωμα απαγορεύεται και: … β) μπροστά από την είσοδο και έξοδο οχημάτων παροδίου ιδιοκτησίας (γκαράζ-πυλωτή) ως και απέναντι από αυτήν, όταν η οδός είναι στενή και παρεμποδίζεται η είσοδος – έξοδος οχημάτων εξ αυτής.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.