Ένα σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον δίκτυο 55 ηλεκτρικών ποδηλάτων θα αποκτήσει η Ρόδος.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Ένα σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον δίκτυο 55 ηλεκτρικών ποδηλάτων θα αποκτήσει η Ρόδος. Η δημοτική μας αρχή εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 441.996,28 Ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» για το έργο «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της Χώρας».

Πρόκειται για ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που εντάσσεται στο γενικότερο μας σχεδιασμό για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Πρόσφατα υπεγράφη η σχετική σύμβαση και οι διαδικασίες για την εγκατάσταση του δικτύου των ηλεκτρικών ποδηλάτων, πρόκειται να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στη Ρόδο έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σημαντικά βήματα με στόχο την αλλαγή του μοντέλου των μετακινήσεων, προς όφελος της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής.

Η ηλεκτροκίνηση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη στρατηγική μας και τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα, μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον επιθυμητό στόχο! Η βιωσιμότητα αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα και συνειδητή επιλογή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00