Ένταση στο πλατό του Mega για τον ξυλοδαρμό του 16 χρόνου

Από admin
0 Σχόλιο

Μεγάλη συζήτηση για τη βία μεταξύ ανηλίκων έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega, «Κοινωνία Ώρα Mega», με αφορμή τα τελευταία περιστατικά. Στο στούντιο φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Αστυνομικών υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και η μητέρα του ανήλικου από το Μενίδι. Επίσης, έγινε σύνδεση με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αλλά και τον νεαρό Λευτέρη που ήταν θύμα της επίθεσης.

Κάποια από τα λεγόμενα του δικηγόρου της οικογένειας, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, σε βάρος της ΕΛΑΣ αλλά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έφεραν την αντίδραση της κ. Δημογλίδου και του κ. Κρικέτου.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ωστόσο, ήταν ασυγκράτητος και σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη ενόχληση από την παρουσιάστρια, Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε κ. Θεοδωρόπουλε, καθίστε κάτω σας παρακαλώ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. Στη συνέχεια, και ενώ ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε βγει από το πλάνο, άρχισε να φωνάζει από άλλο σημείο του στούντιο παρεμβαίνοντας σε όσα έλεγε ο Σπήλιος Κρικέτος.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.