Έτσι την έστησε η Χαρίκλεια Χριστοφή στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Στην υπόθεση των δύο αστυνομικών στο νησί της Κώ φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Νίκος Φώσκολος δεν θα έγραφε ποτέ ένα τέτοιο σενάριο, πόσο μάλιστα να το σκηνοθετούσε. Από την αρχή που η υπόθεση αυτή είδε το φως της δημοσιότητας κάτι δεν πήγαινε καλά, μάλιστα φαίνεται ότι το καράβι μπάζει νερά.

Ηθικός νους η κ. Χαρίκλεια Χριστοφή και ο βοηθός κάμεραμαν. Η ίδια φέρετε να κάνει μάλιστα και την καθαρίστρια σε κτήριο της περιοχής. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, το να στήνεις ένα θέμα για να συκοφαντήσεις κάποιον είναι , να το τραβάς βίντεο και να γράφεις και κείμενο κατά του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου γιατί απλά δεν τον γουστάρεις ε πάει πολύ.

Το σημείο μοιάζει με τόπο όπου γυρίζεται ταινία. Το ήθος δύο σπουδαίων αστυνομικών και η εμφάνιση όλου του τηλεοπτικού συνεργείου λίγα λεπτά μετά.Η ιστορία μπάζει και μπάζει από παντού. Θα μπορούσαν οι αστυνομικοί να πάνε να βάλουνε σήμανση να ειδοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και να αποκατασταθεί η ζημιά. Ήθελαν όμως Grand finale. Η κ. Χριστοφή σαν έμπειρη και δαιμόνια Ρεπορτέρ βρέθηκε δίπλα στους αστυνομικούς και μάλιστα ακούσαμε τον έναν να της λέει τράβα το τράβα το.

Οι ήρωες έμπαιναν ένας ένας στις σκηνοθετημένες κακά σκηνές, το φτυάρι, η μπετονιέρα που υπάκουσε πιστά στις εντολές των αστυνομικών, ο φωτογράφος που του έλεγαν όπως ακούσαμε στο βίντεο τράβα το τράβα το. Και ο συνεργάτης της κ. Χριστοφή που τράβαγε το βίντεο.

Η κ. Χριστοφή έχει διάφορες εμμονές, όχι πολύ καιρό πίσω είχε συγκρουστεί με τον Βουλευτή και σήμερα υφυπουργό Γιάννη Παππά. Μάλιστα και τότε έβγαινε να διαπομπεύει τον Γιάννη Παππά. Μία σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο θα δείξει ότι έχει εμπάθεια στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη.

Το θέμα έφτασε μέχρι και τον Δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε που φάνηκε ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δεν ήξερε το θέμα αλλά δεν ήξερε και σε ποια περιφέρεια έγινε το συμβάν. Φάνηκε λοιπόν ξεκάθαρα ότι την ώρα που βρισκόταν στον ραδιοφωνικό αέρα του το σερβίρανε. Του είπαν έλα πες και αυτό. Μηδέν εις το πηλίκον η δημοσιογραφική δεοντολογία και το ρεπορτάζ.

Ο γνωστός Άρης αρχικά δεν ήξερε ποιος ήταν ο Περιφερειάρχης και σε ποιο Αιγαίο έλαβε χώρα το συμβάν. Βασιζόταν δηλαδή όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό που εξασφαλίσαμε να απευθύνεται στο Αιγαίο. Σε ποιο Αιγαίο Άρη μας στο Βόρειο που έχει άλλον Περιφερειάρχη ή στο Νότιο που επίσης έχει άλλον Περιφερειαρχη; Έπειτα μπέρδεψε και το όνομα ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ και όχι Χατζημάρκος. Αυτό δείχνει ότι ο ίδιος είχε παντελή άγνοια του θέματος.

Η αντιπολίτευση βρήκε τρόπο να τα χώσει στον Περιφερειάρχη με τον γνωστό και πλέον τρόπο. Δηλαδή ένα δελτίο τύπου που θα προκαλέσει τις εντυπώσεις. Ο Χατζημάρκος είπαν προκάλεσε την ΕΔΕ αλλά αυτό ο Περιφερειάρχής το έχει αρνηθεί. Λέξη όμως δεν είπαν εκεί γιατί μάλλον τους χάλαγε το γλυκό.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00