Έφαγε χαστούκι ο Σαρικάς στην συγκέντρωση της Οίκουτα από τον Αλέξανδρο Παππουρά.

Από admin
0 Σχόλιο

Σας έχουμε πεί ότι ότι γράφουμε δεν το γράφουμε τυχαία οι πληροφορίες μας είναι πάντοτε σωστές. Από το πρωί στα γραφεία της Πρώτης Έκδοσης κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Σαρικάς έφαγε χαστούκι ξεγυρισμένο στην συγκέντρωση της Ελευθερίας Οίκουτα στον Αρχάγγελο από τον Αλέξανδρο Παππουρά.

Την είδηση στην Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου επιβεβαίωσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αλέξανδρος Παππουράς.

Τι ήταν αυτό όμως που ανάγκασε τον Αλέξανδρο Παππουρά να χαστουκίσει τον Σαρικά; Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουμε οι ύβρεις που ο Σαρικάς ξεστομίζει για το σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κρατάνε καιρό τώρα.

Όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος Παππουράς στην Πρώτη Έκδοση ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να πει και να γράψει ότι θέλει για τον ίδιο. Φτάνει να είναι αλήθεια. Ο Σαρικάς το μόνο που κάνει συνεχώς είναι να λέει ψέμματα.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν κατά την διάρκεια της παρουσίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο της Ρόδου έγινε η αποκάλυψη της προτομής του μεγάλου Δημήτρη Κρεμαστινού.  Η σχέση του Δημήτρη Κρεμαστινού με τον Αλέξανδρο Παππουρά ήταν μία σχέση ζωής. Ο Αλέξανδρος Παππουράς θέλησε να τιμήσει την μνήμη του φίλου του Δημήτρη Κρεμαστινού άσχετα αν την αποκάλυψη της προτομής την έκανε ένας άνθρωπος της Νέας Δημοκρατίας.Μου είναι αδύνατον να αφήσω κομματικά συμφέροντα να μπούν στην μέση όταν επρόκειτο για τον Κρεμαστινό αναφέρει ο Αλέξανδρος Παππουράς.

Στον Σαρικά φάνηκε πολύ αστείο να παραβρεθεί στην αποκάλυψη της προτομής ο Αλέξανδρος Παππουράς που είχε σχέση ζωής με τον Κρεμαστινό. Άρχισε λοιπόν μέσω των social Media σε ομάδα να χαρακτηρίζει νεοδημοκράτη τον Αλέξανδρο Παππουρά και να γράφει θαυμάστε τον Νεοδημοκράτη. Αυτό έκανε τον Αλέξανδρο Παππουρά έξαλλο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στην συγκέντρωση της Ελευθερίας Οίκουτα ο Σαρικάς έδωσε το παρόν και μόλις ο Αλέξανδρος Παππουράς τον είδε τον χαστούκισε. Σύμφωνα με τους παρόντες ο Σαρικάς πρέπει να μέτρησε προβατάκια και αστεράκια.

Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ ανέφερε στην Πρώτη Έκδοση ο Παππουράς και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν να με χαρακτηρίζει και να προσπαθεί να με εξευτελίσει με αυτόν τον τρόπο. Με είδε ο Σαρικάς να εισχωρώ σε φημολογούμενη παράταξη Νεοδημοκράτη για να διεκδικήσω το Δήμο Ρόδου; Aυτός ο άνθρωπος  χυδαιολογεί εναντίον μου δύο ολόκληρα χρόνια.

Μέχρι εδώ με τον Σαρικά και μη παρέκει καταλήγει ο Αλέξανδρος Παππουράς.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.