Αγνόησαν την νομική άποψη Χατζηδιάκου και έκλεισαν το Καπή Καλυθιών.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Κάθε μέρα βρισκόμαστε μπροστά σε γεγονότα που μαε κάνουν αν τραβάμε τα μαλλιά μας. Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Κλεάνθη Λοίζου ο Γιάννης Κουμέντος έριξε ακόμα μία βόμβα που όπως ήταν φυσικό προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου η νέα δημοτική αρχή έβαλε λουκέτο στο καπή Καλυθιών. Τοποθετήθηκε από τον νέο δήμαρχο τον Αλέξανδρο Κολίάδη Διευθύντρια η κ. Χριστίνα Καραγιάννη στα Καπή της Ρόδου. Για όσους δεν ξέρουν η κ. Καραγιάννη είναι κολλητή της Παρασκευοπούλου, γενικής γραμματέας του δήμου Ρόδου. Υπάρχουν λοιπόν κάποια Καπή πέρα αυτά της Ρόδου τα οποία θεωρούνται παραρτήματα. Το ένα από αυτά είναι στις Καλυθιές, το άλλο είναι στην Ιαλυσό.

Η κ. Χριστίνα Καραγιάννη θεωρεί ότι το παράρτημα των Καλυθιών είναι παράνομο και αποφάσισε να του βάλει λουκέτο. Το κλείσιμο του τώρα είναι πλέον δεδομένο.Η σκέψη της αυτή έχει να κάνει ότι η ίδια θεωρεί ότι κάθε παράρτημα δεν έχει νομιμότητα.

Να πούμε ότι μέσα στην θητεία του Αντώνη Καμπουράκη, μάλιστα υπάρχει και σχετική ΑΔΑ 9Κ7Ρ13/100 στο δημοτικό συμβούλιο, όπου υπάρχει και σχετική έγκριση από την αποκεντρωμένη διοίκηση, έχει ψηφιστεί ότι είναι. νόμιμα τα Καπή και όταν τέθηκε σε ψηφοφορία το θέμα, είχε την στήριξη του τότε μέλους της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη Αλέξανδρου Κολιάδη με την σύμφωνη γνώμη του αείμνηστου Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου.

Όλες λοιπόν οι παρατάξεις εκείνης της περιόδου είχαν αποφασίσει ότι δεν τίθεται θέμα, άρα η λειτουργία τους πρέπει να συνεχίσει τόσο στις Καλυθιές όσο και στην Ιαλυσό.

Ακούστε τι είπε εδώ ο Γιάννης Κουμέντος

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00