Ακόμα μία απρέπεια του Αλέξανδρου Κολιάδη προς τον Αντώνη Καμπουράκη

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης δείχνει να διεκδικεί το τίτλο του μεγαλύτερου γκαφατζή δημάρχου. Η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη. Φαίνεται πως η αυλή αλλά και οι αυλικοί έχουν πιάσει δουλειά  και του γεμίζουν τα μυαλά ( αν έχει, για εμάς δεν έχει ) με φαντασιώσεις και απίθανα πράγματα.

Αφού το εγχείρημα της μεγαλύτερης γκάφας, που μπορούσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του να κάνουν, δεν πέτυχε, να μεταμορφωθεί δηλαδή σε σούπερ μαν ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης και να παραβιάσει το ναό της Δημοκρατίας, το πρωτοδικείο της Ρόδου για να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα. Αφού τα πόμολα τελικά βρέθηκαν στις θέσεις τους, το μεγάλο του μυαλό σκέφτηκε την 1ή του έτους να κατηγορήσει τον Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη για πράγματα και πίνακες που όπως ο ίδιος ανέφερε λείπουνε λέει από το δημαρχείο.

Δεν σκέφτηκε ότι όλα αυτά που ο ίδιος θεωρεί ότι λείπουνε βρίσκονται στο Νεστορίδειο και πώς ποτέ ο Αντώνης Καμπουράκης δεν θα αφαιρούσε κάτι από το δημαρχείο.

Αλλά πρέπει να σου κόβει το κεφάλι και να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό αν διαθέτεις πριν πετάξεις την βλακεία από το στόμα σου.

Βέβαια ο ίδιος ο Κολιάδης προκειμένου να αφήσει τις εντυπώσεις να διαδίδονται το έδωσε και σε μέσο μαζικής ενημέρωσης να το βάλει πρωτοσέλιδο αντί να ντραπεί και να σκύψει το κεφάλι. Και αν ο ίδιος δεν το έδωσε έπρεπε σήμερα να έχει ζητήσει να αφαιρεθεί και όχι να διαφημίζουν κάποιοι για κλέφτη τον Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη.

Το έχουμε ξαναπεί η ντροπή ντροπή δεν έχει για τον Αλέξανδρο Κολιάδη, η έπαρση και η αλαζονεία του είναι τεράστια, όπως και η βλακεία.

Να θυμάται όμως ο νεοεκλεγείς δημαρχάκος ότι η πτώση κάνει περισσότερο κρότο από ότι η διαδικασία της ανόδου.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00