Ακόμη μια «κλοπή» από το Υπουργείο Μεταφορών εις βάρος των Ιδιοκτήτων Τουριστικών Γραφείων & Λεωφορείων.

Από admin
0 Σχόλιο

Για ακόμη μια φορά ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, την ύστατη στιγμή, δηλαδή προεκλογικά, βάζει την υπογραφή του σε μια ακόμη τροπολογία «έκτρωμα» εναντίον των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων. Ένα προεκλογικό δώρο στους ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων.
Ο Υφυπουργός που όπως φαίνεται βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία, να καταστρέψει έναν ολόκληρο κλάδο, και με έγγραφο εγκύκλιο του Υπ. Μεταφορών επαναφέρει μια τροπολογία που κατατέθηκε το 2022 και αφορά στην δυνατότητα των σχολικών «κίτρινων» Ι.Χ. λεωφορείων να πραγματοποιούν, εκτός από την μεταφορά μαθητών από και προς το σχολείο, και σχολικές εκδρομές ακόμη και στο εξωτερικό!
Άραγε γνωρίζει ο πολυπράγμων Υφυπουργός κος Παπαδόπουλος τι έγγραφα χρειάζεται ένα λεωφορείο για να ταξιδεύσει στο εξωτερικό;
Γνωρίζει ο κος Υφυπουργός να μας πει, πως ο οδηγός που μεταφέρει τα παιδιά από το σχολείο στα σπίτια τους, θα μπορέσει να ταξιδεύσει στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό;
Με ποια εμπειρία;
Γνωρίζει ο κος Υφυπουργός ότι τα συγκεκριμένα λεωφορεία στην πλειονότητα τους φέρουν πλαστικά καθισματάκια για τα παιδιά; Πως θα πραγματοποιήσουν πολυήμερες εκδρομές;
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά, το Υπουργείο μεταφορών, για λόγους που ουδείς γνωρίζει αλλά υποψιάζεται, στέκεται απέναντι στον μεγαλύτερο κλάδο ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων της χώρας μας, που αριθμεί πάνω από 6.000 ιδιοκτήτες.
Κύριοι, η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού Ελλάδος, για ακόμη μια φορά στέκεται απέναντι στην οποιαδήποτε προσπάθεια, οιουδήποτε, να απαξιωθεί ο κλάδος του τουριστικού λεωφορείου.
Ζητάμε για ακόμη μια φορά την άμεση απόσυρση τέτοιου είδους ρυθμίσεων που προσπαθούν «κλέψουν» το ψωμί από τους ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων. Και αυτή την φορά δεν μιλάμε για υποκλοπή έργου, αλλά για ξεκάθαρη ΚΛΟΠΗ !!

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.