Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Κόνσολα και Κολιάδη.

Από admin
0 Σχόλιο

Έπειτα την τοποθέτηση του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρου Κολιάδη σχετικά με το αίτημα των ομπρελάδων να αποσυρθεί το άρθρο 73 το οποίο ψηφίστηκε από την κυβέρνηση όπως φάνηκε στις κάμερες του δημοτικού συμβουλίου στο διάλειμμα της διαδικασίας υπήρξε λεκτικό επεισόδιο με τον βουλευτή Μάνο Κόνσολα.

Ο βουλευτής προφανώς διαφώνησε με την τοποθέτηση του Αλέξανδρου Κολιάδη και συγκεκριμένα  για το ότι οι βουλευτές της Δωδεκανήσου φέρουν την ευθύνη της ψήφισης του νομοσχεδίου αυτού και πώς ο Δήμος θα πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Ψηφίστηκε ένας νόμος, ο νόμος αυτός είναι εις βάρος μιας μερίδας ανθρώπων που έχουν εργαστεί και έχουν προσφέρει σε ένα προϊόν που σήμερα όλοι εμείς υπερηφανευόμαστε και το ονομάζουμε τουρισμό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτής για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο κανένας από τους βουλευτές μας δεν κατάλαβε στη βουλή ότι το νομοσχέδιο αυτό είναι εναντίον της ίδιας της πόλης μας του ίδιου μας του νησιού. Οι βουλευτές μας λοιπόν το ψήφισαν με ελαφρά τη καρδία και σήμερα καλούμαστε εμείς στην ουσία να βγάλουμε τα κάστανα μέσα από τη φωτιά.

Αλήθεια τι θέλετε να πούμε σήμερα στον κόσμο αυτό που είναι εδώ και κρέμεται από τις αποφάσεις που εμείς θα πρέπει να πάρουμε αλλά οι βουλευτές του νησιού όταν έπρεπε να μιλήσουν στη βουλή σιώπησαν;

Ο Μάνος Κόνσολας εξέφρασε την αντίθεση του στην τοποθέτηση του και ανέβηκαν οι τόνοι.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.