Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Από: newsroom
0 Σχόλιο
Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται.

Μετά το νυχτερινό πραξικόπημα στην ΑΔΑΕ για να φρενάρει η Κυβέρνηση τη διασταύρωση της ύπαρξης ενιαίου κέντρου παρακολουθήσεων Predator-ΕΥΠ, η προδιαγεγραμμένη πειθαρχική απαλλαγή της πρώην Εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου, με πρόταση της… νέας Εισαγγελέως της ΕΥΠ Ευδοκίας Πούλου, δεν περιποιεί τιμή στο κράτος δικαίου.

Είναι τέτοια μάλιστα η σπουδή τους, ώστε λίγες μέρες μετά το χριστουγεννιάτικο γεύμα του κ. Μητσοτάκη με τον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη που έτυχε πρωτοφανούς δημοσιότητας, οι επικοινωνιακοί βραχίονες της Κυβέρνησης επιτίθενται με ψέματα και συκοφαντικούς ισχυρισμούς για μία ακόμα φορά κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη.

Με τις γνωστές γκεμπελίστικες τακτικές τους βαπτίζοντας τον θύτη-θύμα, όπως ακριβώς είχε κάνει επί μήνες το σύστημα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εν τέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε στο debate των πολιτικών αρχηγών το αυτονόητο ότι «ο κ. Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κανέναν απολύτως κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια και δεν έπρεπε ποτέ να είχε τεθεί υπό παρακολούθηση».

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα αναζητήσει απαντήσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής σχετικά με το αιτιολογικό της απόφασης να αρχειοθετηθεί η πειθαρχική έρευνα εις βάρος της Εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου.

Είναι γνωστό ότι η Β. Βλάχου υπέγραφε ημερησίως δεκάδες διατάξεις άρσης απορρήτου βάσει δεδομένων, που κατά την ίδια την ΕΥΠ δεν υπάρχουν σε πολλές περιπτώσεις, καθώς πολλά από τα σχετικά πληροφοριακά δελτία φέρεται ότι… καταστράφηκαν τον Αύγουστο του 2022 κατά τη μετάβαση του συστήματος.

Είναι απορίας άξιο, λοιπόν, με ποια αποδεικτικά στοιχεία και με ποια αιτιολογία διαπιστώθηκε ότι η κα Βλάχου τήρησε τον νόμο για την άρση του απορρήτου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και υπουργών της κυβέρνησης, των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων, άλλων κρατικών αξιωματούχων και δημοσιογράφων, όπως διαδίδουν τα γνωστά κυβερνητικά κέντρα παραπληροφόρησης.

Εκτός εάν κρίθηκε ότι η Εισαγγελέας δεν γνώριζε τι υπέγραφε και παραπλανήθηκε από τους αξιωματούχους της ΕΥΠ.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την πλήρη αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, που βαρύνει σε απόλυτο βαθμό το Μέγαρο Μαξίμου και πλήττει τη δημοκρατία και τους θεσμούς.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00