Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ρόδου για την υδροδότηση της Δ.Κ. Αρχαγγέλου

Από: newsroom
0 Σχόλιο

H ΔΕΥΑ Ρόδου ενημερώνει ότι για την αποκατάσταση του προβλήματος στη Δ.Κ. Αρχαγγέλου προβαίνει στην έκτακτη τοποθέτηση παράλληλου δικτύου για την εξασφάλιση υδροδότησης του χωριού, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Παράλληλα για την εξασφάλιση της λειτουργίας των τριών σχολικών συγκροτημάτων της Δ.Κ. Αρχαγγέλου με εντολή του Προέδρου κ. Σωτήρη Βαγιανού και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αλέξανδρο Κολιάδη προχωράει στην τοποθέτηση τριών δεξαμενών χωρητικότητας 3.200 λίτρων / έκαστη  για την αυτοτελή υδροδότηση των σχολείων και την εύρυθμη λειτουργία τους σε περίπτωση νέων βλαβών.

Η ΔΕΥΑΡ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης η οποία οφείλεται σε αστοχίες και παραβλέψεις προηγούμενων  διοικήσεων, τις οποίες αν και ο νέος  Προέδρος κ. Σωτήρης Βαγιανός  δεν έχει κλείσει εβδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων του, υπό τις οδηγίες του και σε άμεση συνεργασία με τους υπαλλήλους  προσπαθεί να θεραπεύσει.

Η ΔΕΥΑ Ρόδου ζητά την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής και τους διαβεβαιώνει ότι κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την ομαλή υδροδότηση της περιοχής.

Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής.

 

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00