Ανδρέας Λοβέρδος: Είναι δεδομένο ότι ο Αντώνης Καμπουράκης εξελέγη δήμαρχος από τον πρώτο γύρο.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Αναφερόμενος στην εκδίκαση της υπόθεσης του Αντώνη Καμπουράκη εναντίον του Αλέξανδρου Κολιάδη ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε:

ότι και να γίνει η δική αυτή θα πραγματοποιηθεί, είτε το θέλουν έιτε όχι. Άλλωστε και η πρόεδρος του δικαστηρίου γνωρίζει την ανάγκη να τελειώνει αυτό θέμα.Να τελειώνει με την έννοια να γίνει η δίκη.Αυτά που είχε πει επί ακροατηρίου η πρόεδρος δείχνουν μια συνεπή δικαστή.

Οι υποθέσεις να δικάζονται και να μην αναβάλλονται, ‘άρα πάμε 25 του μηνός για να γίνει η δίκη. Είμαστε πάνοπλοι εμείς σε ότι αφορά τα επιχειρήματα μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι  το δικαστήριο θα κρίνει με απόλυτη ισορροπία, ζυγίζοντας όπως η δικαιοσύνη συνηθίζει να κάνει, σταθμίζοντας δηλαδή τα επιχειρήματα τα οποία πιστεύω ότι είναι όλα υπέρ μας.Αν όχι όλα τα πολύ περισσότερα.

Σε είκοσι ημέρες σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να έχουμε στα χέρια μας και απόφαση.Θα δώσει το δικαστήριο προθεσμία 2 ημερών τόσο εμείς όσο και ή άλλη πλευρά να καταθέσουμε τα υπομνήματά μας. Θα ακούσει η μία πλευρά την άλλη και το δικαστήριο γρήγορα θα αποφασίσει.

Όποιος παρακολουθήσει την δίκη θα καταλάβει με ποιον τρόπο διεξήχθησαν οι εκλογές στο δήμο της Ρόδου. Οι εκλογές διεξήχθησαν με τον τρόπο που διεξήχθησαν και το αποτέλεσμα δεν βγήκε με το τρόπο που ο νόμος ορίζει. Υπήρχανε περίεργες καθυστερήσεις που παραβίασαν κάθε εγκύκλιο, κάθε οδηγία διεξαγωγής εκλογών και έκδοσης αποτελέσματος.

έκδοσης αποτελέσματος

Εμείς αμφισβητούμε ότι τα πράγματα έγιναν σύμφωνα με το νόμο.Τα επιχειρήματα μας θα ακουστούν στο δικαστήριο.Έχω πει και έχω προαναγγείλει ποια θα είναι αυτά. Ήτανε έξω από τα όρια των εγκυκλίων που οι εγκύκλιοι τι είναι; Αποτυπωμένοι σε χαρτί από την διοίκηση για την ερμηνεία του νόμου. Δεν τηρήθηκε ο νόμος που διεξάγει τις εκλογές. Είναι δεδομένο ότι ο Αντώνης Καμπουράκης εξελέγη δήμαρχος από τον πρώτο γύρο.

Είναι πλέον δεδομένο και θα αποδείξουμε ότι η ενσωμάτωση του αποτελέσματος δεν έγινε σύμφωνα με το νόμο.Αν πάμε στο συμβούλιο της επικρατείας το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε τελειώσει. Αύριο το απόγευμα ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι στη Ρόδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00