Αντώνης Αρφαράς: Όσο και να το θέλει ο Μαρτίνης το έργο Χατζημάρκου Καμπουράκη δεν ακυρώνεται

by newsroom
0 comment

Καλεσμένος στο Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο και τον Νάσο Ρόγκα ήταν σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Ρόδου Αντώνης Αρφαράς.

Ο κ. Αρφαράς σχολίασε την αήθη επίθεση που δέχτηκε στον ραδιοφωνικό αέρα από τον Αντώνη Μαρτίνη με φόντο την ψεύτικη είδηση της δήθεν υποψηφιότητας του Κώστα Σκανδαλίδη.

Δεν ήξερα ότι θα έβγαινα στον ραδιοφωνικό αέρα προκειμένου να σχολιάσω την είδηση της υποψηφιότητας ενός ανθρώπου τον οποίο γνωρίζω προσωπικά. Ήμουν σίγουρος ότι στην συνέχεια αυτό δεν ήταν αληθές όπως και εσείς κ. Ρόγκα αποκαλύψατε. Ξέρετε στην πολιτική συνηθίζεται να πηγαίνεις προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Τα πείσματα, οι εμμονές αλλά και οι αήθης επιθέσεις δεν πάνε τον τόπο μπροστά το αντίθετο τον πάνε πίσω.

Δώσαμε τις απαντήσεις που έπρεπε ψύχραιμα, πολιτισμένα. Έτσι έχουμε μάθει και έτσι θα συνεχίσουμε.

Σέβομαι πάντα όλες τις απόψεις, δέχομαι κριτική δίνω τις απαντήσεις πάντα με ευπρέπεια και πολιτισμένα.Είμαι υπέρ του δόγματος να πρυτανεύει πάντα η λογική.

Είναι γνωστό και πασιφανές ότι ο κ. Χατζημάρκος παράγει ένα έργο το οποίο το βλέπει ο κόσμος, το εισπράττει ο κόσμος και δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος, δεν είναι λοιπόν εύκολο να στηθούνε συνδυασμοί άπλα και μόνο για πούμε ότι στήνονται έτσι κάποιοι συνδυασμοί.

Είναι δεδομένο ότι το έργο του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου αλλά του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη είναι ορατό στην κοινωνία.

Όταν έρθει η ώρα που ο πολίτης θα κρίνει, θα κρίνει στην κάλπη όχι στο μικρόφωνο. Έργα τα οποία είχαν βαλτώσει, ήταν καιρό ξεχασμένα στα συρτάρια, πήραν σάρκα και οστά και το οφείλουμε στον Γιώργο Χατζημάρκο αλλά και στον Αντώνη Καμπουράκη.

Αυτή είναι η αλήθεια και θα πρέπει να την αποδεχτούμε.

Εμένα μου αρέσει να επισκέπτομαι τα νησιά και τα χωριά μας. Έχω φίλους εκεί. Νομίζω ότι ο κ. Μαρτίνης πήρε τις απαντήσεις που έπρεπε να πάρει.

Aκούστε την συνέντευξη εδώ

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news