Αντώνη σε πόνεσε που αποκάλυψα το ψέμα σου. Επανήλθες με νέο ψέμα. Συνήθης νούμερο ένα ψεύτης παραμένεις.

by newsroom
0 comment

Αντί σήμερα το πρωί να βγει και να ζητήσει συγνώμη από τους αναγνώστες του και τους ακροατές του ( Όσους του έχουν απομείνει ) και να βάλει ως σήμα του στην εκπομπή το άνοιξε πέτρα να κρυφτώ βγήκε στον ραδιοφωνικό αέρα να  βρίσει αποκαλώντας  ηλίθιο τον εκδότη της Πρώτης Έκδοσης που αποκάλυψαμε ότι ο Αντώνης Μαρτίνης δεν έχει ίχνος δημοσιογραφική αξιοπρέπειας. Ηγέτης του ψεύδους, της παραφιλολογίας αλλά και του Fake News.

Η δημοσιογραφία απαιτεί να εξακριβώνεις τα όσα γράφεις. Παραδέχτηκες στον ραδιοφωνικό αέρα ότι η επαλήθευση της είδησης δεν σε απασχολεί.

Φρόντισε Αντώνη μου να ανακαλέσεις και το σημερινό σου ψέμα ότι δήθεν ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης μας έκλεισε το τηλέφωνο.

Υπάρχει όλη η συνομιλία μας μαζί του υπάρχει καταγεγραμμένη.  Αν επιθυμείς να σε ξανακάνω ρόμπα βγάζοντας το στον αέρα εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο Κώστας Σκαναδαλίδης απάντησε με ευγένεια σε όλες τις ερωτήσεις .

Παραμένεις νούμερο ένα στο ψέμα, στην παραπληροφόρηση.

Συνεχίζεις να παραμένεις ψεύτης

Το ξεβράκωμα που απλόχερα η Πρώτη Έκδοση του προσέφερε δεν μπορεί να το χωνέψει. Γνωστός για τις ύβρεις του μέσα από το ματωμένο του μικρόφωνο δεν μας πτοεί, δεν μας κάνει εντύπωση. Κατάφερε πάρα πολύ γρήγορα να καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος ψεύτης του νησιού. Λυπηρό για το μέσο που εκπροσωπεί.

Στον ΣΚΑΙ στην Αθήνα θα πρέπει να σκεφτούν αν θέλουν το brand τους να συνδέεται με ψεύτες.

Η αποκάλυψη της Πρώτης Έκδοσης ότι ο ίδιος ο Μαρτίνης έγραψε ψέμματα  για την Δήθεν υποψηφιότητα του Κώστα Σκανδαλίδη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου του μάτωσε το ήθος που δεν έχει καθώς έχει στείλει την δημοσιογραφική αξιοπρέπεια στο καλάθι των αχρήστων.

Ο Αντώνης Μαρτίνης δεν έκανε το αυτονόητο να εξακριβώσει την πληροφορία που είχε. Να τηλεφωνήσει στον πρώην υπουργό για να του επιβεβαιώσει ή να του διαψεύσει την όποια υποψηφιότητα.

Το κάναμε εμείς, όπως ορίζει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Δυστυχώς για εκείνον ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία βάση η πληροφορία ότι θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η Εμμονή του Μαρτίνη να στοχοποιεί τον Γιώργο Χατζημάρκο με ψέμματα είναι πλέον γνωστή.

Δουλειά μας είναι να αποκαλύπτουμε τα ψέμματα και να βγάζουμε στο φως την αλήθεια.

Δουλειά του ΕΣΡ είναι να τιμωρήσει τον ψεύτη και να του κόψει τα απαραίτητα πρόστιμα και αν δεν διορθωθεί να τον κλείσει.

Η αλήθεια στο φως και ο συνήθης ψεύτης στην ποντικότρυπα του γιατί έξω τα γατιά κυνηγάνε τους αρουραίους.

Παραμένεις το δεύτερο

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news