Απάντηση στον Αντώνη Αποστολίδη του Σύριζα

by newsroom
0 comment

Η Πρώτη Έκδοση της Ρόδου έκπληκτη έλαβε δελτίο τύπου του κ. Αντώνη Αποστολίδη σχετικά με όσα έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό με τον πρώην βουλευτή του Σύριζα κ. Δημήτριο Γάκη. Το δελτίο τύπου βγήκε έπειτα της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας μαζί του.

Ας αποφασίσουν τελικά στο Σύριζα

Είναι στις γραμμές του κόμματος τα όσα δημόσια ανέφερε ο κ. Δημήτρης Γάκης για τα πενηνταράκια στις συμβάσεις των εργαζομένων στον τουρισμό; Ναι ή όχι.

Συμφωνεί ο πρόεδρος τους κ. Αλέξης Τσίπρας με την χειραγώγηση, τις επιθέσεις που το μέσο δέχτηκε δημόσια με ύβρεις  στο προφίλ του κ. Δημήτρη Γάκη;

Μας ενημέρωσε ότι τα όποια κείμενα και όσα μετέπειτα συνέβησαν είναι προσωπικές απόψεις του κ. Δημήτρη Γάκη και όχι του Σύριζα.

Με τo  σημερινό του δελτίο τύπου διαψεύδει όσα μας είπε; Απηχούν σε απόψεις του Σύριζα τελικά;

Αυτές οι ερωτήσεις τέθηκαν στον κ. Αντώνη Αποστολίδη καθώς του ζητήθηκε να μας ενημερώσει αν ο Σύριζα θα πάρει δημόσια θέση.

Τι ακριβώς διαψεύδει με το σημερινό του δελτίο τύπου ο Αντώνης Αποστολίδης δεν έχουμε καταλάβει.

Σε ότι αφορά την ενόχληση στελεχών του Σύριζα ο ίδιος δεν είναι σε θέση να το σχολιάσει. Τα στελέχη που έθεσαν προβληματισμούς και αντιρρήσεις σε ότι ανέρτησε ο Δημήτρης Γάκης υπάρχουν σε μηνύματα στο προσωπικό κινητό του κ. Ρόγκα.

Ο κ. Γάκης δεν ‘άντεξε την κριτική που το ασκήθηκε, έβαλε δημόσια στο προφίλ του να βρίζουν τον κ. Ρόγκα και σήμερα ήρθε η διάψευση μιας συζήτησης που προφανώς δεν εξυπηρετούσε τον Δημήτρη Γάκη.

Ο κ. Αντώνης Αποστολίδης του Σύριζα έχει ενημερωθεί ότι εναντίον του Δημήτρη Γάκη θα ασκηθεί μήνυση και αγωγή.

Αυτό δεν μπορούν να το διαψεύσουν.

ΥΓ. Τα υπόλοιπα μετά την ραδιοφωνική συνέντευξη που όπως μάθαμε θα δώσει ο κ. Γάκης.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news