Απάντηση της Πρώτης Έκδοσης και αγωγή και μήνυση για ψευδή καταμήνυση στο Δημήτρη Τσίκκη.

Από admin
0 Σχόλιο

Ο Δημήτρης Τσίκκης φροντίζει ακόμα μία φορά να εκθέτει πολύ περισσότερο τον εαυτό του με κείμενο που παρέδωσε σήμερα ως δελτίο τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Πρώτη Έκδοση εχθές αποκάλυψε ότι τα τιμολόγια των εργολάβων έχουν μείνει πάρα πολύ καιρό απλήρωτα, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί σήμερα να έχουν πρόβλημα επιβίωσης.  Ρωτήσαμε ποια είναι η οικονομική κατάσταση της εταιρείας σήμερα και αν όντως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.

Αμέσως μετά το δημοσίευμα εχθές, ο κ. Τσίκκης κάλεσε τον εργολάβο Χρήστο Κατσουράκη τον οποίο και έβρισε με χυδαίο τρόπο καθώς τον απείλησε ότι αφού βγήκε το δημοσίευμα δεν πρόκειται να λάβει φράγκο.

Γράψαμε κάτι που δεν είναι αληθές κ. Πρόεδρε της ΔΕΥΑΡ; Φυσικά και όχι.

Εμείς μιλάμε με αποδείξεις

Παραθέτουμε την κλήση προς τον εργολάβο της Κρεμαστής Χρήστο Κατσουράκη. Καλέσατε κ. Προεδρε της ΔΕΥΑΡ τον επιχειρηματια; Nαι ή όχι. Προσέξτε, Στο δελτίο τύπου σας  μιλήσατε για εκβιασμό και ψευδείς ειδήσεις.

Χρωστάει ο οργανισμός σας 100.000 ευρώ στον εργολάβο της ΔΕΥΑΡ Ναι ή όχι κ. Πρόεδρε;

Σαφέστατα και τα χρωστάει. ‘Άρα, απευθυνθήκατε στην δικαιοσύνη και παρουσιάσατε την αλήθεια για ψέμματα. Στην συνέχεια στείλατε δελτίο τύπου στους δημοσιογράφους μιλώντας για εκβιασμό; ποιος σας εκβίασε;

Αφού το μέσο λέει ψέμματα σε όσα γράφει:

Γιατί μετά το χθεσινό μας δημοσίευμα σήμερα καλέστηκε ο κ. Κατσουράκης να προσκομίσει φορολογική ενημερότητα για να πληρωθεί μέρος των όσων του οφείλατε;

Κατηγορείται ευθέως τους προκατόχους σας ότι για το χάλι αυτό φταίει ο προκάτοχος σας έδινε έργα χωρίς ανάθεση και ότι εσείς προσπαθείτε να τις τακτοποιήσετε. Συγκεκριμένα μου αναφέρατε γραπτά εχθές ότι τακτοποιείτε τις αναθέσεις αυτές για να πληρωθεί νόμιμα. ΝΑΙ ή όχι.

Μου γράφετε επίσης ότι έργα που έχουν ανατεθεί στα λόγια δεν είναι εύκολο να τακτοποιηθούν και ότι εσείς δεν έχετε καμία απολύτως ευθύνη σωστά;

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.