Απάντηση της Πρώτης Έκδοσης στο Δημήτρη Αρβανίτη της εργατικής Πρωτοπορίας.

Από admin
0 Σχόλιο

Ο Δημήτρης Αρβανίτης επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης Εργατικής Πρωτοπορίας Δήμου Ρόδου προφανώς εδώ και λίγες ημέρες ο ίδιος βρίσκεται σε πολύ μεγάλο πανικό. Τα κατάπτυστα δελτία τύπου του και οι απειλές του προς το μέσο, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης σήμερα παίζει τα ρέστα του και εμείς τα βλέπουμε. Τέλος τα Ψέμματα όμως κ. Αρβανίτη. Ήρθε πλέον η ‘ώρα να πούμε αλήθειες.

Ο κ. Αρβανίτης έστειλε στην Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία δελτία τύπου στα οποία έγραφε περίτρανα ότι υπάλληλος διορισμένη από το Δήμο της Ρόδου κακοποιούσε εργαζομένους, τρόφιμους αλλά και μέλη των ΚΑΠΗ. Δεν είπε κάτι απλό, ο Δημήτρης Αρβανίτης, ξεκάθαρα κατηγόρησε σε τρία δελτία τύπου τα οποία έστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπάλληλο διορισμένη από το Δήμο της Ρόδου ότι κακοποιεί το προσωπικό αλλά και τα μέλη των ΚΑΠΉ.

Προφανώς ο κ. Αρβανίτης περίμενε να βγει στη δημοσιότητα το δελτίο τύπου που ο ίδιος έχει γράψει χωρίς το μέσο να εξετάσει αν τα γραφόμενα του είναι αληθινά ή όχι.Εμείς τουλάχιστον ερευνούμε προκειμένου να δούμε τι ευσταθεί και τι όχι.

Και θέτουμε λοιπόν τα ερωτήματα μας.

  1. Ερώτημα –

Ο Δημήτρης Αρβανίτης καταγγέλει επώνυμα με το όνομα της την υπάλληλο και ζητάει με έγγραφο του να απομακρυνθεί από την θέση της. Μέχρι σήμερα όμως, ο ίδιος δεν έχει πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα να την καταγγείλει επίσημα  αλλά επιτρέπει να συνεχίζεται η κακοποιητική της δράση προς τους εργαζόμενους και τα μέλη των ΚΑΠΗ. Γνωρίζει δηλαδή ότι υπάρχει το αδίκημα της κακοποίησης αλλά ο ίδιος δεν πάει στην αρμόδια εισαγγελέα και γράφει δελτία τύπου.

2. Ερώτημα –

Κατά την διάρκεια της έρευνας μας προέκυψε ότι ο Μιχάλης Τσίκκης είναι συγγενής του σημερινού προέδρου της ΔΕΥΑΡ Δημήτριου Τσίκκη. Ο Μιχάλης Τσίκκης είναι μέλος των ΚΑΠΗ της Ρόδου και επίσης καταγγέλει δημόσια την εν λόγω υπάλληλο για το ακριβώς ίδιο αδίκημα. Την κακοποίηση. Όπως ακριβώς την περιγράφει στα δελτία τύπου του ο Δημήτρης Αρβανίτης επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης Εργατικής Πρωτοπορίας Δήμου Ρόδου. Δεν είναι λοιπόν οξύμωρο ο ξάδερφος του προέδρου της ΔΕΥΑΡ να καταγγέλει την υπάλληλο του δήμου που ανήκει στην παράταξη του σημερινού δημάρχου στην οποία ανήκει και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ αλλά κανείς δεν παρεμβαίνει στην κακοποιητική συμπεριφορά της υπαλλήλου;

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε 2 ανθρώπους να καταγγέλουν για ποινικό αδίκημα μία υπάλληλο. Αλλά δεν πάνε στον εισαγγελέα για την σταματήσουν γράφουν μόνο δελτία τύπου και τις επιτρέπουν να συνεχίζει ανενόχλητη την κακοποιητική της δράση.

3. Ερώτημα –

Ποιος κ. Αρβανίτη είναι επικεφαλής των ΚΑΠΗ; Πρόκειται λοιπόν για τον Γιάννη Τριάντο. Μας λέτε λοιπόν ότι και ο Γιώργος Τριάντος συνεχίζει να αφήνει στη θέση της μία υπάλληλο η οποία κακοποιεί κόσμο; Άρα για όλα τα στραβά την ευθύνη έχει μόνο η υπάλληλος αλλά όχι ο επικεφαλής Γιώργος Τριάντος.

4. Ερώτημα –

Διαπιστώνουμε ότι η υπάλληλος έχει προϋπηρεσία τουλάχιστον 25 χρόνια. Χωρίς να έχει ακουστεί για την ίδια το παραμικρό. Μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ ότι σε όλα τα άλλα ΚΑΠΗ στα οποία έχει την αντίστοιχη θέση όχι μόνο δεν έχει ακουστεί κάτι αλλά την αγαπούν ιδιαίτερα.

5. Ερώτημα –

Ο Τσίκκης λοιπόν είναι κολλητός του Σάββα Διακοσταματίου. Όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν δηλώθηκε η υποψηφιότητα του στο Δήμο καθώς και η παρουσία του στα ΚΑΠΗ στον οποίο σύμφωνα με την δημοσίευση του στα social Media έγραψε ότι ο νέος δήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου θα τα διορθώσει όλα.

Όπως και πριν το ίδιο μέλος έγραφε διθυράμβους για την υπάλληλο και την ευγνωμονούσε για όσα έχει κάνει για τα ΚΑΠΗ. Εδώ και 2 μήνες λοιπόν κακοποιεί και συμπεριφέρεται άσχημα αλλά μόνο στο ΚΑΠΗ που είναι ο ίδιος ο κ. Τσίκκης στα υπόλοιπα έιναι δείγμα εργαζομένου.

Καταλαβαίνεις λοιπόν Δημήτρη Αρβανίτη ότι όλα αυτά που καταγγέλεις όχι απλά δεν έχουν βάση αλλά είναι ψέμματα.

Θα σου υποβάλουμε λοιπόν μία ωραία αγωγή. Σε αυτή θα ονοματίσεις ποια άρθρα είναι fakenews και εμείς θα έρθουμε να σου αποδείξουμε πόσο ψεύτης είσαι. Να φροντίσεις να αποδείξεις ότι το μέσο παράγει fakenews. Να το αποδείξεις όμως, όχι απλά να το γράψεις.

Και να θυμάστε κ.Αρβανίτη : «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»!

Σου απαντώ εκτεθειμένος θα βρεθείς εσύ όχι εγώ.

Τα στόματα άνοιξαν και είπαν πολλά.

Και κάτι τελευταίο. Τις εκδρομές ποιος τις ορίζει, ανάμιξη σε αυτές είχε έχει μέλος των ΚΑΠΗ που για κάτι τον έχουν κατηγορήσει;

 

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.