Απίστευτος εξευτελισμός Λίμουρα με φόντο τον Γιώργο Χατζημάρκο

by newsroom
0 comment

Κανείς δεν περιμένει από ένα τρολ του διαδικτύου που ανήκει κομματικά στο ΠΑΣΟΚ να ακούσει σοβαρή κουβέντα από το στόμα του. Ο Άνθρωπος ο οποίος προεκλογικά άλλαζε τους αρχηγούς παρατάξεων σαν τα πουκάμισα και έκανε επιθέσεις σε όποιον δεν στήριζε τις απόψεις του, σήμερα, ακούγοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλάει για το Ακτινοθεραπευτικό της Ρόδου έβγαλε όλη του την ασχετοσύνη και τον οχετό που του είχε περισσέψει στα ντουλάπια της πολιτικής του ανικανότητας.

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ η ανευθυνότητα είναι σημείο του χαρακτήρα σας και για τον Λίμουρα θα πρέπει να είστε πάρα πολύ περήφανοι. Η επίθεση ζωντανά στον Αντώνη Αρφαρα στον τηλεοπτικό αέρα δεν έχει προηγούμενο.

Ο Λίμουρας θα έπρεπε να ανησυχεί για όσα έχει να αντιμετωπίσει δια της νομικής οδού για τις ημέρες και τα έργα του κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και όχι να έχει άποψη αν ο Χατζημάρκος θα φτιάξει το  Ακτινοθεραπευτικό της Ρόδου. Άλλωστε την αγάπη που ο ίδιος έχει για τον Περιφερειάρχη είναι γνωστή όπως γνωστή και η πολιτική του ανικανότης.

Μην ξεχνάμε πώς απορρίμματα σαν τον Τάκη Λίμουρα αναζητάν κάδους να κρύψουν το μέγεθος της μικρότητας που τους διακατέχουν. Κανείς δεν είπε στον Λίμουρα ότι ο Χατζημάρκος και ο Γεωργιάδης έρχονται να διορθώσουν όλα εκείνα τα χάλια του κόμματος του που τόσα χρόνια αδιαφορούσαν να διορθωθούν.

Ας το πάρει χαμπάρι το τίποτα. Το Ακτινοθεραπευτικό της Ρόδου θα γίνει επί Κυριάκου Μητσοτάκη και επί Γιώργου Χατζημάρκου Περιφερειάρχη”

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00