Απασφάλισε ο Αλέξανδρος Κολιάδης και έβγαλε σέντρα Τσίκκη, Σπανό, Χατζηιωάννου και Δώρο

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Στο ραδιόφωνο του Κόσμος και τον Μανώλη Παπάζογλου μίλησε σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα στο συνέδριο ενημέρωσης των δημάρχων.

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης ήταν  Ιδιαίτερα καυστικός με τις υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και μάλιστα με τα πόστα στα οποία ο ίδιος είχε κατά την διάρκεια της θητείας του δίπλα στον Αντώνη Καμπουράκη. Κάλεσε τον σημερινό πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Τέρη Χατζηιωάννου αλλά και τον Δώρο Κωνσταντίνου να βγουν δημόσια και να απαντήσουν γιατί τα δύο μεγάλα ταμεία σήμερα δεν έχουν χρήματα. Που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά που ο ίδιος άφησε όταν απομακρύνθηκε;

Αναφορά έγινε και στον Τάσο Σπανό δηλώνοντας ο κ. Κολιάδης ότι το πρόβλημα στην ρευστότητα του Δήμου Ρόδου είναι τεράστιο και πώς ο ίδιος δεν μένει στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον σημερινό πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτριο Τσίκκη τον οποίο κατηγόρησε ότι λόγο της προεκλογικής περιόδου έσβηνε τα χρέη ακόμα και σε συγγενείς υποψηφίων με την παράταξη του σημερινού δημάρχου. Ακούσαμε τον κ. Κολιάδη να ζητάει από τον Δημήτρη Τσίκκη να δώσει στοιχεία αλλά ο κ. Τσίκκης του είπε ότι είναι προσωπικά δεδομένα. Όσο και να το επιθυμεί ο ίδιος δεν είναι όμως. Δεν γίνεται να σβήνονται χρέη στους λίγους και να τα φορτώνουμε στους πολλούς. Στην ουσία η ΔΕΥΑΡ είναι ένα μαγαζί με τεράστιες ζημιές και σίγουρα ευθύνες για τις ζημιές αυτές  έχει ο σημερινός της πρόεδρος. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ακόμα και οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει τα έργα είναι απλήρωτοι. Γιατί ο σημερινός πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κάνει μόνο απευθείας αναθέσεις και δεν έχουμε δει ούτε ένα διαγωνισμό; Μάλιστα ανέφερε ότι το χρέος της ΔΕΥΑΡ προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι σχεδόν 4.500.000 ευρώ.

Στο νησί τις επόμενες ημέρες θα έρθουν ορκωτοί λογιστές όπου θα εξετάσουν και τις δικές μου ημέρες αλλά και τα δικά μου έργα. Όπως θα εξετάσουνε τις μέρες και τα έργα της σημερινής δημοτικής αρχής. Θα πάμε στην επόμενη μέρα και θα αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο της Ρόδου με πλήρη διαφάνεια κατέληξε.

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης αναφέρθηκε στον δικαστικό αγώνα ανάμεσα στον ίδιο και τον Αντώνη Καμπουράκη λέγοντας ότι και εγώ να ήμουνα στην θέση του σημερινού δημάρχου το ίδιο θα έκανα. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν ποια είναι η λαϊκή εντολή.

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Κολιάδης εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00