Αποσβολωμένος ο Κόκκινος όταν ο Γλυνός αποθέωνε τον Γ.Χατζημάρκο.

Από admin
0 Σχόλιο

Ο Μανώλης Γλυνός, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, μέλη της οποίας, άλλοτε με την συμμετοχή και άλλοτε με την ανοχή του ιδίου, έγραψαν ορισμένες από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες στην ιστορία του θεσμού, παραπαίοντας μεταξύ κακοήθειας, ύβρεων, χειρονομιών, σκοπιμοτήτων, προσωπικών ατζεντών, αλλά και παροιμιώδους άγνοιας των ζητημάτων ακόμη και στις πιο κρίσιμες περιόδους.

“Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ισοπεδώνω και μηδενίζω. Κάνατε βήματα πολλά. Δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Μόνο αν είσαι από άλλο πλανήτη δεν το βλέπεις. Σίγουρα είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να κάνω το άσπρο μαύρο επειδή πρέπει να κάνω αντιπολίτευση!”, ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο Χατζημάρκο να απαντά από αυτά που ακούω, προφανώς δεν είσαι αρχηγός αυτής της παράταξης που ξέρω”, αλλά και να δίνει την δική του ερμηνεία: “Χαλαρώνεις τώρα, φτιάχνεις βαλίτσα και τώρα είσαι ευδιάθετος όπως όλοι πριν ταξιδέψουμε”. 

Ο Κόκκινος αποσβολωμένος χάζευε το κινητό του μη μπορώντας να πιστέψει τι άκουγε από το στόμα του Μανώλη Γλυνού. Ο Γλυνός επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι όντως υπάρχει η ομάδα εκείνη που υβρίζει χυδαία τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο Κόκκινος, ο Μαρτίνης και όλοι οι υπόλοιποι που σε καθημερινή βάση στοχοποιούν το έργο της Περιφερειακής αρχής απέδειξαν με την αποθέωση Γλυνού στο πρόσωπο του Περιφεριάρχη την μιζέρια τους και την προτροπή τους να πάνε τον τόπο πίσω.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.