Αποστομωτική απάντηση Κλεάνθη Λοίζου στον Σωτήρη Βαγιανό για το εμπορικό δίκαιο.

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Άναψε σήμερα η συζήτηση στο ραδιόφωνο κόσμος 93,8 στην εκπομπή του Κλεάνθη Λόιζου για το θέμα που αφορά τα καταστήματα της ΔΕΥΑΡ τα οποία κλείνουν.Με παρέμβαση του στο ραδιόφωνο Κόσμος 93,8 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Σωτήρης Βαγιανός, αφού χαρακτήρισε εκτός πλαισίου την συζήτηση, το έχει ο κ. Βαγιανός να λέει μεγάλες κουβέντες για να εντυπωσιάσει τα πλήθη, είναι η τάση του θεός είμαι και εσείς ανθρωπάκια ανέφερε:

Αναγκάζομαι να παρέμβω γιατί η συζήτηση σας κινείται εκτός πλαισίου και εκτός θέματος. Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι στα υποκαταστήματα μάλλον είναι περιττοί. Ο ίδιος κατα την διάρκεια επισκέψεως του σε διάφορα υποκαταστήματα όπως ανέφερε: Ρώτησα την υπάλληλο ποιο το αντικείμενο της εργασίας σου; μου απάντησε είμαι τηλεφωνήτρια, την ίδια ερώτηση έθεσα στην υπάλληλο που εργάζεται απέναντι της, μου απάντησε ότι κάνω απομαγνητοφώνηση των τηλεφωνημάτων που δέχεται η συνάδελφος μου.

Βέβαια αποστομωτική ήταν η απάντηση του Κλεάνθη Λοίζου στον Σωτήρη Βαγιανό στο οποίο πραγματικά δίδαξε τι θα πεί εμπορικό δίκαιο. Ο Βαγιανός βέβαια εκτός από τους χαρακτηρισμούς, διακρίνεται και για τον σεβασμό του στο διάλογο όπου δεν επιτρέπει σε κανένα να ολοκληρώνει την κουβέντα του.

Ακούστε τον διάλογο εδώ

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00