Αποφασισμένος να δώσει λύση στο θέμα των παραλιών ο Αντώνης Καμπουράκης.

Από admin
0 Σχόλιο

Ο κ. Καρίκης στην χθεσινή του τοποθέτηση αναφέρθηκε και στο ζήτημα των παραλιών, τονίζοντας ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να διατηρηθεί για τουλάχιστον ακόμη τρία χρόνια η διαχείρισή τους από το δήμο Ρόδου, ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία των ντόπιων ομπρελάδων στα πόστα τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να καυτηριάσω τη γενικότερη πολιτική που ξεκίνησε από την εποχή των μνημονίων και στερεί από το Δήμο Ρόδου και τους πολίτες ένα αγαθό πολύ σημαντικό, τις παραλίες. Δεν νοείται από τη μία το κεντρικό κράτος να διαχειρίζεται τις παραλίες, να εισπράττει και ο δήμος να είναι επιφορτισμένος με τα έξοδα για την εύρυθμη λειτουργία τους. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύσεις, πρέπει οι βουλευτές μας να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Ο ίδιος ο δήμαρχος είναι αποφασισμένος, να διευθετηθεί το θέμα των παραλιών.

Προσπαθούμε να μην περάσει η διαχείρισή τους στην Αθήνα, γεγονός που θα σήμαινε ότι οι προσπάθειές του δημάρχου και όλων μας να παραμείνουν οι ντόπιες οικογένειες στις παραλίες, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε ότι για μία ακόμη τριετία, μέσα από ελεγχόμενες διαδικασίες, με διαγωνισμό που θα γίνει στο δημαρχείο παρουσία του δημάρχου, θα αποφύγουμε τα απρόοπτα».

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.