Από γκάφα σε γκάφα το πήγαινε εχθές ο δικηγόρος κ. Μαυρομάτης

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Πολλές γκάφες μαζί έκανε εχθές ο δικηγόρος και συνδικαλιστής της παράταξης του Αλέξανδρου Κολιάδη κ. Μαυρομάτης στην χθεσινή πρωινή συνέντευξη τύπου. Αυτό που εμείς παρατηρήσαμε, προφανώς, για να προκαλέσει ο ίδιος τις εντυπώσεις, άλλαξε τα λεγόμενα του συναδέλφου του Λάμπρου Πάσχου και το χειρότερο είναι ότι του έκανε κριτική.

Στην χθεσινή του τοποθέτηση ο έγκριτος κ. Λάμπρος Πάσχος αφου εξήγησε τους λόγους που επήλθε η αναβολή της δίκης, έκανε γνωστό στους δημοσιογράφους την νέα ημερομηνία, τονίζοντας ότι αφού ήδη είχαμε μία αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων, ελπίζω τόνισε και η άλλη πλευρά να θελήσει να δικάσουμε στην νέα ημερομηνία και να μη χρησιμοποιήσει την απόφαση του πολίτικου δικαστηρίου για να την αποφύγει.

Ο κ. Μαυρομάτης το έθεσε τελείως διαφορετικά στους δημοσιογράφους αλλάζοντας στην ουσία τα λεγόμενα του κ. Πάσχου. Είπε ότι ο κ. Πάσχος είπε ότι κωλυσιεργούμε εμείς επαναπαυμένοι στο αποτέλεσμα του πολιτικού δικαστηρίου.

Δεν είπε κάτι τέτοιο ποτέ ο δικηγόρος Λάμπρος Πάσχός. Είπε:   Αφού ήδη είχαμε μία αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων ελπίζω τόνισε και η άλλη πλευρά να θελήσει να δικάσουμε στην νέα ημερομηνία και να μη χρησιμοποιήσει την απόφαση του πολίτικου δικαστηρίου για να την αποφύγει.

Ξέρετε μερικές φορές με μια τελεία ή ένα κόμμα αλλάζει αυτόματα το νόημα και μεταφέρεται λάθος η αρχική τοποθέτηση.

Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από έναν νομικό σαν τον κ. Μαυρομάτη.

Την δεύτερη γκάφα, δεν είναι γκάφα επί της ουσίας αλλά ήταν αδιάβαστος, την επεσήμανε σε άρθρο του ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Κουμέντος.

Ωστόσο όταν ξεκίνησε στην αρχή να μιλάει ο κ.Γιώργος Μαυρομμάτης ανέφερε ότι” μετά την μεταπολίτευση του 1974 ήταν η πρώτη φορά που θεσπίστηκε όριο 43%. Πάντα ήταν το 50%.” Πρέπει να αναφέρουμε ότι μάλλον ο κ. Μαυρομάτης πιάστηκε αδιάβαστος . Να αναφέρουμε οτι το 2006 οι εκλογές διεξήχθησαν με όριο την πρώτη Κυριακή το 42%. Παραθέτουμε σχετικά

Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2006:το εκλογικό όριο του 42%.

*Οι εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης του Οκτωβρίου 2006 διεξήχθησαν με εκλογικό σύστημα σχετικής πλειοψηφίας του 42%,έναντι του κλασικού, απόλυτα πλειο­ψηφικού σε δύο γύρους που ίσχυε μέχρι τότε. Όπως κάθε εκλογική μεταρρύθμιση, έτσι και η συγκεκριμένη θεωρείται ότι επηρεάζει τη συμπεριφορά πολιτικών, κομμάτων και ψηφοφόρων. Οι πιθανολογούμενες συνέπειες του νέου νόμου αφο­ρούντους συσχετισμούς μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,την επιρροή του δικομματισμού και των κομμάτων της Αριστερός συνολικά, αλλά κα τον πολιτικό πλουραλισμό,τόσο σε επίπεδο πολιτικής προσφοράς όσο και σε επίπεδο πολιτικής ζήτησης.

Αυτό τι σημαίνει άραγε για την τοποθέτηση του κ. Μαυρομάτη ; Προφανώς τίθετε θέμα αξιοπιστίας απλά.

Σας δείχνουμε και κάποια αποτελέσματα από εναν δήμο στην Αθήνα .

Αφήστε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00