Από την εγκληματική ομάδα μικροπωλητών που βασιλεύει στα πλατανάκια δεν εκβιάζομαι.

Από admin
0 Σχόλιο

Στα πλατανάκια πολλά χρόνια τώρα βασιλεύει μια ομάδα τραμπούκων που νομίζει ή θέλει να πιστεύει ότι οι παρανομίες κρύβονται με απειλές, τραμπουκισμούς και ξύλο. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι με την ανοχή των αρμοδίων σπάσανε στο ξύλο συνάδελφο τους γιατί πίστευαν τα γελοία ανθρωπάκια ότι μας δίνει πληροφορίες.

Δεν καταλάβανε ή δεν θέλουν αν πιστέψουν ότι οι επιχειρηματίες της περιοχής δεν τους αντέχουν άλλο. Οι ίδιοι οι Ροδίτες πάνε εκεί και τους τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες.

Σήμερα η ομάδα αυτή προσπάθησε για μία ακόμα φορά να με εκβιάσει. Να με τρομοκρατήσει παίρνοντας φωτογραφία μου με φιλικό μου πρόσωπο το οποίο ευχαρίστησα που βόηθησε το παιδί μου σε μία δύσκολη στιγμή, κολλήσανε και ένα κείμενο από κάτω και την μοίραζαν στο διαδίκτυο. Αυτή είναι η γελοιότητα που τους διακρίνει. Εγκληματικά όντα , τραγελαφικά τίποτα, οντότητες του μηδενός.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κάνουν επίθεση στην Πρώτη Έκδοση με τέτοιους γελοίους τρόπους. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν από το συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τους αρμόδιους αντιδημάρχους τους θίγουν τα συμφέροντα τους.

Δεν επιτρέπει η ομάδα αυτή, οι μικροπωλητές που θέλουν να εργαστούν να δουλέψουν. Καυγάδες, επιθέσεις είναι συχνά φαινόμενα, ακόμα και μπροστά σε πελάτες.

Αυτά είναι τα χάλια τους ας τα ξαναδούν. Μπορούν ελεύθερα να συνεχίσουν να ξευτελίζουν τον ίδιο τους τον τόπο το ίδιο τους το νησί.

Οι καταγγελίες και το φωτογραφικό υλικό που εξαφάνισαν οι κολλητοί τους από την Κρεμαστή εμείς τα έχουμε όλα

 

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.