Ασθενή ή επιλεκτική μνήμη καταλογίζουν στον Αλέξανδρο Κολιάδη κύκλοι του Αντώνη Καμπουράκη

…Ασθενή ή επιλεκτική μνήμη, καταλογίζουν στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου, κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, κύκλοι πέριξ του νυν δημάρχου, κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, μετά τα όσα είπε ο πρώτος στην προχθεσινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κατά την οποία προέβη σε σοβαρές καταγγελίες για την οικονομική διαχείριση στον δήμο και σε Νομικά του Πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, μετά τα όσα ακούστηκαν προχθές στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου, από το περιβάλλον του νυν δημάρχου Ρόδου σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι, ο κ. Κολιάδης, είτε έχει ασθενή μνήμη, είτε επιλεκτική λόγω συμφέροντος. Θυμίζουν, μάλιστα, ότι το 2006 οι εκλογές διεξήχθησαν με όριο την Α’ Κυριακή το 42%.

Οι ίδιοι κύκλοι στο περιβάλλον του κ. Καμπουράκη, χαρακτηρίζουν ως «ντροπιαστικό πολιτικά», να στερεί ο κ. Κολιάδης από δύο χωριά της Ρόδου, τα Λάερμα και την Πυλώνα, τη λαϊκή ετυμηγορία της κάλπης.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για απαξίωση των πολιτών και «πολιτική απρέπεια» αφού με νομικά τερτίπια, όπως λένε, επιχειρεί ν’ αφαιρέσει από τους νεοεκλεγέντες προέδρους το δικαίωμα να υπερασπιστούν την επιλογή του λαού, ο οποίος και τους εξέλεξε προέδρους του.

«Δεν έπρεπε σήμερα να μπει τόσο στραβά ο μήνας για τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη», σχολιάζουν, επίσης, σκωπτικά, μιας και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος επέλεξε να δώσει τη συνέντευξη την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *