Αστέρας Μασσάρων: Μια Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο και παιδικά χαμόγελα…

Από: newsroom
0 Σχόλιο
Μια Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο και παιδικά χαμόγελα…
Την προσεχή Κυριακή 11/02 στο γήπεδο Μασάρων είναι προγραμματισμένο ένα μεγάλο τουρνουά που θα γεμίσει το γήπεδο παιδικές φωνές, ποδόσφαιρο και χαμόγελα παιδιών που θα γεμίσουν την Κυριακή τους με αυτό που τόσο αγαπούν.
Ειδικότερα, στο γήπεδο του Αστέρα μας με ώρα έναρξης 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί τουρνουα Κ10 με την συμμετοχή 32(!) ομάδων και φυσικά της δικής μας ομάδας.
Από μεριάς μας. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣΔ και την Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης για την εμπιστοσύνη τους ώστε να μας εμπιστευτούν κάτι τόσο σημαντικό και ευαίσθητο δεδομένου ότι πρόκειται για παιδιά τα οποία έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αποτελούν κύριο μέλημα για εμάς. Δεσμευόμαστε ότι όλες αυτές τις μέρες δίνουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης και να βγει ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά!
Σας καλούμε να βρεθείτε στο γήπεδο Μασάρων προκειμένου να περάσουμε μαζί μια όμορφη μέρα και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των όλων των παιδιών. Ραντεβού λοιπόν εκεί την Κυριακή ώστε να γεμίσουμε εικόνες και χαμόγελα!

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00