Α. Ασπράκης: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κάποιοι έχουμε το φιλότιμο να προστατεύουμε την πλούσια κληρονομιά μας.

Από admin
0 Σχόλιο

Ο γνωστός επιχειρηματίας Αποστόλης Ασπράκης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση σε όσα σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το νέο του ξενοδοχείο. Ο ίδιος μιλώντας στην Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου τονίζει:

Έκπληκτος διάβασα σε ιστοσελίδα απαράδεκτα πράγματα που θίγουν τόσο εμένα όσο και την επιχείρηση μου. Κανένα απολύτως ξενοδοχείο δεν χτίστηκε πάνω σε αρχαία όπως γράφτηκε. Φρόντισα σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες αρχές και όπως εκείνες ορίζουν, σύμφωνα πάντα με το νόμο, κάθε πιθαμή της σπουδαίας μας κληρονομιάς να προστατευθεί στο ακέραιο. 

Δεν είναι δυνατόν χωρίς να έχουν φροντίσει να μάθουν τι έχει συμβεί και πώς έχουν συμβεί τα πράγματα να γράφουνε απλά για να γράψουνε. Δεν γίνεται να είμαστε αιχμάλωτοι στο βωμό ενός κλικ. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κάποιοι έχουμε το φιλότιμο να προστατεύουμε την πλούσια κληρονομιά μας. Είτε αυτό έχει κόστος οικονομικό για τον επιχειρηματία είτε όχι. Η κληρονομιά των προγόνων μας οφείλει και πρέπει να προστατευθεί. Και αυτό σαν επιχείρηση το πράξαμε στο ακέραιο σε συνεργασία πάντα με όλες τις αρμόδιες αρχές.

Να σημειώσουμε ότι ο Αποστόλης Ασπράκης είναι ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες στο νησί της Ρόδου και η ευαισθησία του αλλά και το ήθος του είναι γνωστό σε όλη τη Ρόδο.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.