Α. Καμπουράκης: Επενδύουμε συνειδητά σε δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως οι σκακιστικές εκδηλώσεις, με σκοπό την προαγωγή της δημιουργικότητας

Από admin
0 Σχόλιο

Ο Δήμος Ρόδου μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Σκακιστικό Όμιλο «ΙΠΠΟΤΗΣ», διοργάνωσε με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού στο οποίο έλαβαν μέρος 600 νεαροί σκακιστές από 60 χώρες!

Επενδύουμε συνειδητά σε δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως οι σκακιστικές εκδηλώσεις, με σκοπό την προαγωγή της δημιουργικότητας, της αγωνιστικότητας και της ευγενούς άμιλλας στα παιδιά. Παράλληλα, επενδύουμε σε εκδηλώσεις διεθνούς βεληνεκούς που προβάλλουν τη Ρόδο μας και αναδεικνύουν τις δυνατότητες του νησιού μας.

Η αυλαία του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού πέφτει αύριο… Είμαι όμως βέβαιος ότι η Ρόδος θα αποτελέσει …σημείο αναφοράς για την διεθνή σκακιστική κοινότητα. Τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον Πρόεδρο της Σκακιστικής Ομοσπονδίας FIDE, Zurab Azmaiparashvili και τον Γενικό Γραμματέα, Θεόδωρο Τσορμπατζόγλου τους οποίους υποδέχθηκα στο γραφείο μου.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.