Βαγγέλης Μανδρακός: Ο λαγός που εκπροσωπεί συμφέροντα.

by newsroom
0 comment

Ο Βαγγέλης Μανδρακός είναι γιατρός. Η ιδιότητα αυτή όμως βρίσκεται μονίμως σε δεύτερη μοίρα, αφού πάντοτε κυριαρχούσε για αυτόν η υπεράσπιση των συμφερόντων της οικογένειας. Είναι άλλωστε γνωστή η συγγενική του σχέση με την οικογένεια Γλυνού και των επιχειρήσεων της.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Έτσι λοιπόν ο Νεοδημοκράτης Βαγγέλης Μανδρακός βρέθηκε να συμπορεύεται με το ΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση και όλως τυχαίως οι επιχειρήσεις Γλυνού κυριαρχούσαν σε όλα τα έργα της Ρόδου.

Όποια πέτρα κι αν σήκωνες έβρισκες από κάτω τις επιχειρήσεις της οικογένειας.

Το 2019 η οικογένεια Γλύνού προώθησε τον Μανώλη Γλυνό ως Περιφερειάρχή προσδοκώντας να κυριαρχήσει επιχειρηματικά σε όλα τα επίπεδα. Πλήρης αποτυχία όμως και σήμερα ούτε η παράταξη του δεν υπάρχει στον αυτοδιοικητικό χάρτη.

Παράλληλα ο Βαγγέλης Μανδρακός συνέχιζε τον αγώνα υποστήριξης της οικογένειας στον Δήμο Ρόδου.

Ήταν πολλά τα …..έργα και έπρεπε να συνεχίσουν. Όμως στον Δήμο λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο που με την παρουσία του άλλαξε τα δεδομένα στο Δήμο. Η παντοδυναμία Καμπουράκη στο Δήμο της Ρόδου είναι γεγονός.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Βαγγέλης Μανδρακός πιέζεται από την οικογένεια να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023.

Σπασμωδικές κινήσεις που πέφτουν στο κενό, όμως η οικογένεια επιμένει. Δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι οι εποχές των έργων που πάντοτε τα έπαιρναν αυτοί έχουν περάσει. Ο Δήμος Ρόδου δεν είναι μαγαζάκι τους. Επιμένουν και χρησιμοποιούν ως λαγό των συμφερόντων τους τον Βαγγέλη Μανδρακό.

ΥΓ. Αν η οικογένεια Γλυνού θέλει να απαριθμήσουμε τα έργα της είναι εύκολο. Θα μπορούσε βέβαια και η ίδια να εκδώσει μία ανακοίνωση για τα έργα που είχε στην Ρόδο και την περίοδο που ο Βαγγέλης Μανδρακός κατείχε την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news