Βγήκανε μαχαίρια στη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Άραγε ποιος θα φανταζόταν τον Τηλέμαχο Καμπούρη και τον Αλέξανδρο Κολιάδη μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου να έχουν απ ασφαλίσει και να ανταλλάσσουν βέλη.

Από την Πρώτη στιγμή το πράγμα φαινότανε ότι δεν θα πήγαινε καλά. Κατά την είσοδο του κ. Κολιάδη ο κ. Τηλέμαχος Καμπούρης ακούστηκε να λέει καλώς τον με τον Αλέξανδρο Κολιάδη να αναρωτιέται καλώς τον;  τι σημαίνει καλώς τον.

Η συνέχει βέβαια έγινε ακόμα ποιο συναρπαστική ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Στην κυριολεξία ο Τηλέμαχος Καμπούρης δεν άφηνε να πέσει τίποτα κάτω εκφράζοντας ανοιχτά επιφυλάξεις για τις διαδικασίες που ακολουθούνται από την νέα δημοτική αρχή  πράγμα που εξόργισε τον Αλέξανδρο Κολιάδη.

Στην συνεδρίαση της δημοτικής αρχής ομόφωνα εκλέχτηκε αντιπρόεδρος ο κ. Τηλέμαχος Καμπούρης. Αλλά και εκεί είχαμε πυροβολισμούς όταν ακούστηκε μέσα στην αίθουσα ότι δεν είναι ομόφωνη διότι ο δήμαρχος κ. Κολιάδης δεν σήκωσε το χέρι του για να ψηφίσει.

Το κλίμα είχε πλέον διαμορφωθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες και η ατάκα διαδεχόταν η μία την άλλη.

Οταν ο κ. Χαλκιάς αντιδήμαρχος Οικονομικών ανέφερε μεταξύ άλλων, πως μειώθηκε μια δαπάνη ύψους 30.000 ευρώ για τις αλλαγές που θα σημειωθούν στην απορρόφηση του ΔΟΠΑΡ και ΡΟΔΑ από τον Δ.Ρ.
Ο Τηλέμαχος Καμπούρης είπε πώς έχει επιφυλάξεις για την διαδικασία.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου, ο οποίος του απάντησε ότι ‘ο δήμος θα λειτουργεί με άλλο καθεστώς από εδώ και στο εξής και όχι με απ’ ευθείας αναθέσεις’.

Στην φράση του δημάρχου απ’ ευθείας αναθέσεις ο Τηλέμαχος Καμπούρης απασφάλισε και απευθυνόμενος στον Αλέξανδρο Κολιάδη του απάντησε είμαι σίγουρος κ. δήμαρχε ότι εσείς γνωρίζετε αρκετά καλά την διαδικασία των απ’ ευθείας αναθέσεων. Εννοώντας φυσικά τις παλιές ημέρες του κ. Κολιάδη στα πόστα που κατείχε όταν ο ίδιος βρισκόταν στην παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη.

Στο θέμα που αφορά δώρα και επιδόματα εργαζομένων ο κ. Καμπούρης διαφοροποιήθηκε, τονίζοντας πως επειδή διετέλεσε αντιπρόεδρος της προηγούμενης οικονομικής επιτροπής του Δ.Ρ. είχε ψηφίσει υπέρ του συμφέροντος των δημοτικών υπαλλήλων.
«Παρά το γεγονός πως μπορούμε εκ του νόμου να ασκήσουμε έφεση, δεν μπορώ να ψηφίσω τώρα, υπέρ. Είναι θέμα ηθικής τάξεως. Άλλωστε και ο νυν δήμαρχος, είχε ψηφίσει (τότε). Γι’ αυτό και ψήφισα παρών» -είπε χαρακτηριστικά.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του νυν δημάρχου ο οποίος επιτέθηκε στον κ. Καμπούρη για την επιλογή του να ψηφίσει ‘παρών’

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00