Γελάνε τα ελάφια. Της πληρωμένης δημοσκόπησης γίνεται στα Δωδεκάνησα.

by newsroom
0 comment

Κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά όμως με τις σικέ δημοσκοπήσεις στο νησί. Δημοσκοπήσεις που κάποιοι τρέχουν για λογαριασμό τους οι οποίες δεν έχουν στην τελική καμία απολύτως πραγματικότητα. Καθοδηγούμενες για να προκαλέσουν συζήτηση για να αλλάξουν το κλίμα και να αρχίσουν τα βλέμματα να στέλνουν τα μηνύματα τους.

Γράφει ο Νάσος Ρόγκας

Κάποιοι μας περνάνε για χαζούς, για πρόβατα που πάνε κατευθείαν για σφαγή. Αφορμή αυτού του άρθρου ήταν μια επιστολή συνδικαλιστικού οργάνου η οποία μοιράστηκε σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αν κάποιος κάτσει και την διαβάσει προσεκτικά θα δει ότι στις πρώτες τις γραμμές είναι εναντίον του Δημάρχου της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Στην πορεία γίνεται λόγος για μέσα μαζικής ενημέρωσης με μη ικανοποιητική και σωστή ενημέρωση προς τους αναγνώστες. Αυτό έλεγα να το αφήσω ασχολίαστο, αφού τους συστηματικούς ψεύτες της αλλόγλωσσης ενημέρωσης τους προβάλουν όλοι στα social media και εσύ ( δεν μιλάω για μένα  αν και παθών ) όταν βγάζεις την σωστή πληροφορία σου στέλνουν μηνύματα και σου λένε δεν μπορώ να κάνω like ή σχόλιο γιατί μετά μου κάνουν επιθέσεις.

Οι μουλωχτοί της προπαγάνδας είναι πολλοί, καλά αμειβόμενοι, καλά κρυμμένοι και μάλιστα κάνουν και δημοσκοπήσεις γιατί στο παρά τρία των εκλογών θα κατέβουν σαν τους γέρους του Μοριά να σώσουνε τον τόπο που οι ίδιοι έχουν καταστρέψει με τις αμαρτίες τους. Υπάρχουν και αυτοί που σε δημοσκοπήσεις τα βρήκανε με τις εταιρείες και ακύρωσαν 20 χρόνια δημοσιογράφους για να βγάλουνε τον εαυτό τους νούμερο ένα είναι οι λεγόμενοι the best news. Οι βλάκες όπως τους χαρακτηρίζω, γιατί μια δημοσκόπηση μπορεί να ακυρωθεί και η εταιρεία που την πραγματοποίησε να εκτεθεί στο μέγιστο.  Δεν ακυρώνεις τις μετρήσεις της Google και βγάζεις τον εαυτό σου πρώτο είναι υπέρμετρη βλακεία.

Στο τέλος λοιπόν του κειμένου σε παραπέμπουν τα συνδικαλιστικά όργανα να επισκεφθείς την σελίδα ενός αθηναϊκού μέσου μαζικής ενημέρωσης και εκεί αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ακόμα και ποιος τους έχει παραδώσει το άρθρο έτοιμο γραμμένο. Έχει γράψει ακόμα και τον τίτλο αλλά τα έχει κάνει σούπα όλα. Τα πήρε τα έβαλε στο Μίξερ και τα άλεσε. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν δικής του συνταγής και δημιουργίας.

Και λες κα΄τι δεν πάει καθόλου καλά εδώ. Το κείμενο που μοιράστηκε κάνει αναφορά σε ένα πρόσωπο της πολιτικής τοπικής σκηνής. Το άρθρο όμως που σε οδηγούν να διαβάσεις έχει αναφορά και σε δεύτερο πολιτικό τοπικό πρόσωπο. Κοιτάς τα στοιχεία που οι ίδιοι δίνουν από την καλοστημένη  δημοσκόπηση και γελάς.

Για πόσο πρόβατα περνάτε τον κόσμο θα μας πείτε;

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news