Γελοιοποιήθηκε για ακόμα μία φορά ο ποντικός Νίκος Γερονικόλας

by newsroom
0 comment

Για ακόμα μία φορά ο Νίκος Γερονικόλας τρέχει σαν τον ποντικό να κρυφτεί γιατί το ξύλο που του έριξε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου δεν έχει προηγούμενο. Σαν στήλη δεν θυμόμαστε άλλον πολιτικό στο νησί  που να εξευτελίζεται μέσα στο ίδιο του το γήπεδο. Ο Ευστρατίου δεν είναι Μανώλης Γλυνός και του βάζει γκολ από την σέντρα.

Ο πλέον άσχετος Νίκος Γερονικόλας δεν ήξερε ότι η Επιτροπή Περιβάλλοντος δεν γνωμοδοτεί για την επάρκεια υδροδότησης.  Και μετά θέλει να κάνει κριτική. Όταν δεν ξέρουμε ένα θέμα αγαπητέ Νίκο ή φροντίζουμε να το μάθουμε ή δεν μιλάμε.

Ο πολιτικός πρέπει να είναι σοβαρός, μετρημένος και ενημερωμένος. Ο Γερονικόλας δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Γελοιοποιεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι επιθέσεις Γερονικόλα μέσα από το facebook εξαντλούνται στο να διαφημίζουν την εμπάθεια του. Πολιτικά λίγος. Ένας λαγός που τρέχει να κρυφτεί γιατί η γελοιότητα του δεν έχει ταβάνι, δεν έχει πάτο.

Ο Νίκος θα πρέπει να θυμάται ότι ο Ο Χρήστος Ευστρατίου δεν είναι ο Μανώλης Γλυνός. Ο Νίκος Γερονικόλας εξευτελίζει για ακόμα μία φορά το ανύπαρκτο πολιτικό του γίγνεσθαι.

Και αφού τρώει το ένα γκολ πίσω από το άλλο μέσα στο ίδιο του το γήπεδο ας σημειώσει και το σκορ

Χρήστος Ευστρατίου Νίκος Γερονικόλας 10 -0.

Ετσί την επόμενη φορά που θα τον βάλουν να σχολιάσει και να ασκήσει κριτική βγάζοντας μπόχα να είναι καλύτερα διαβασμένος.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news