Γιάννης Καμπούρης: Γράφτηκαν και ειπώθηκαν αθλιότητες για μένα και τον δήμαρχό με μόνο στόχο την παραπληροφόρηση.

by newsroom
0 comment

Στο Νάσο Ρόγκα και το Πρώτο Ραδιόφωνο της Ρόδου μίλησε για όσα διαδραματίστηκαν λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση των καθηκόντων του ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Γιάννης Καμπούρης.

Ακούστε όλη την Συνέντευξη εδώ

Σε έντονο ύφος ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Γιάννης Καμπούρης είπε:

Δεν καταλαβαίνω, βγαίνεις στο μικρόφωνο και λες ήθελα να αναλάβω την θέση ή δεν ήθελα.Αυτά που τα είδες ποιος αιρετός βγήκε και σου δίνει αυτές τις πληροφορίες τις οποίες δίχως να ελέγξεις πας και τις γράφεις.

Ξεκάθαρα

Στις αποφάσεις του Δημάρχου δεν έχουμε την πολυτέλεια σαν πολιτικοί σύμβουλοι να λέμε στον Δήμαρχο όχι.

Εμείς ψηφιστήκαμε δημοτικοί σύμβουλοι, ο δήμαρχος ψηφίστηκε δήμαρχος προκειμένου να ενορχηστρώνει και να διευθύνει αυτή την ορχήστρα που λέγεται δημοτική αρχή.

Συζήτησα μαζί του την σκέψη του, τα θέλω του, χωρίς από μέρους μου να υπάρξει ουδέ μία προϋπόθεση ή κάποιος όρος.

Δηλάδη τι έπρεπε να κάνω να μην έρθω σε επικοινωνία με τον Δήμαρχό;

Όλα τα υπόλοιπα που έγραψε ο συγκεκριμένος και είπε στο μικρόφωνο για εμένα είναι φαιδρά ψέμματα ενός ανθρώπου που δεν θέλει η δεν γουστάρει είτε εμένα είτε τον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη.

Έχει στιγματιστεί ο ίδιος για τα συνεχόμενα ψέμματα του. Μου θυμίζουν αυτά που γράφει κακά λαϊκά τραγούδια τα οποία και δεν μου αρέσουν. Μου θυμίζουν παραμύθια της Χαλιμάς.

Επιστημονικά σενάρια του Φώσκολου.

Ο Δήμαρχος προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τους δημότες του. Με τιμάει τρία ολόκληρα χρόνια. Με έχει Αντιδήμαρχο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του πολίτη, τεχνικών υπηρεσιών τρία ολόκληρα χρόνια., πρόεδρο ΔΕΥΑΡ, πρόεδρο ΔΕΣ ΡΟΔΑ, και στο φεγγάρι να μου πει ότι πρέπει να πάω θα πάω. Είναι ο προορισμός μας αυτός, είναι ένα ταξίδι στην αυτοδιοίκηση που πρέπει να το περάσεις, δεν είμαστε ψηφισμένοι πρόεδροι, αντιδήμαρχοι είμαστε ψηφισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Εάν δεν μου άρεσε να πάω στο Ρόδα θα ήμουνα σήμερα ένας δημοτικός σύμβουλος. Πρέπει να ακολουθήσω το όραμα του Δημάρχου για να δει ο τόπος λίγο καλύτερες ημέρες.

Είναι δυνατόν να βγαίνω στο ραδιόφωνο σου και να έχεις από πριν ενορχηστρώσει πώς θα με παγιδέψεις για να εκτεθώ στο δήμαρχο γιατί κάποια σπουργιτάκια σου τα λένε λάθος; Έτσι δεν πληροφορείς, παραπληροφορείς τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news