Γιάννης Παππάς, Υφυπουργός Ναυτιλίας: «το 2024, ας αφήσουμε πίσω μας τις τρικυμίες».

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Με τα ισχυρά όπλα της δύναμης και της αισιοδοξίας, ας καλημερίσουμε τη νέα χρονιά. Με ελπίδα και γαλήνη, ας υποδεχθούμε το 2024, από το οποίο μας χωρίζουν, μόλις λίγες ώρες. Ένα καινούριο ταξίδι αρχίζει για όλους, γεμάτο όνειρα και νέους στόχους.
Η Ελλάδα μας, στάθηκε με αξιοπρέπεια. Αντιστάθηκε, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνάμεις που διέθετε. Δώσαμε δίκαιες για τον κόσμο υποσχέσεις, που γίνονται πράξεις, χωρίς παρέκκλιση. Τα νησιά μας έστειλαν ηχηρά το μήνυμα της φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο. Με δύναμη, προσπαθούμε να παραμερίσουμε τις τρικυμίες και να πλεύσουμε σε ήρεμες θάλασσες. Η Ελλάδα μας, πρέπει να παραμείνει δυνατή και ακλόνητη και να δώσει για άλλη μια φορά στην ανθρωπότητα, το ύψιστο παράδειγμα της σταθερότητας και της δημοκρατίας.
Με χαρά, ελπίδα και συγκίνηση, στέλνω μέσα από την καρδιά μου, τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα χρονιά, στους όπου γης συμπατριώτες μου, και τους όπου θαλάσσης ναυτικούς, τους λιμενικούς, τους ξενιτεμένους, στους κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδας και της μεγάλης, ελληνικής ακτογραμμής και υπόσχομαι να συνεχίσω να συμβάλω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.
Σε όλες τις αντιξοότητες, ας απαντήσουμε με ψυχραιμία, σύνεση και δικαιοσύνη. Ας ανταποκριθούμε με σχέδιο και θάρρος στα σημεία των καιρών. Ας εργαστούμε όλοι μαζί, με αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας, με υπερηφάνεια για την πατρίδα μας. Καλή χρονιά σε όλους και όλες.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00