Γιάννης Φλεβάρης: Ο Ιατρίδης ήταν μέντορας μου. Ανοιχτός σε διάλογο μαζί του.

by newsroom
0 comment

Όταν εμείς τα γράφαμε κάποιοι σκίζανε τα ιμάτια τους λέγοντας μας διάφορα. Σήμερα όμως μετά την συνέντευξη του Γιάννη Φλεβάρη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό τα πράγματα είναι πλέον πολύ ξεκάθαρα.

Όσο για τον κ. Γιάννη Ιατρίδη ο κ. Φλεβάρης αφού εξήρε το έργο του στο δήμο Καλλιθέας δήλωσε ανοικτός σε διάλογο μαζί του.

«Θα φθάσουμε να καταθέσουμε πρόταση και πρόγραμμα και να συγκροτήσουμε παράταξη ανεξάρτητη που θα περιλαμβάνει ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα και θα είναι παρούσα παντού» είπε.

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον κ. Γιάννη Ιατρίδη που ήταν ο μέντορας του ο κ. Φλεβάρης δήλωσε:

«Η απάντηση είναι η δική μου διαδρομή στην πολιτική. Όπως ανέφερα ο κ. Ιατρίδης υπήρξε ένας απολύτως επιτυχημένος δήμαρχος. Συνεργάστηκα μαζί του με πολύ επιτυχία σε πολλούς τομείς. Πραγματοποιήθηκαν επι θητείας του σπουδαία εμβληματικά και κεφαλαιώδη έργα που αποτελούν προβολή και διαφήμιση του τόπου μας όπως η αναστύλωση των πηγών της Καλλιθέας που ήταν προς της κατάρρευση το κλειστό της Καλλιθέας. Υπάρχει σχέση εκτίμησης και σεβασμού με τον Γιάννη Ιατρίδη.Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να συζητήσουμε για την πολιτική και τις δημοτικές εκλογές»

Όσο για το αν θα μπορούσε να συμπράξει με τον κ Ιατρίδη είπε:

«Θα ξεκινήσω με μια λέξη. Σύνθεση. Η σύνθεση περιλαμβάνει όλες τις υγιείς δυνάμεις που μπορούν να συνεργαστούν ια το καλό της Ρόδου. Δεν υπάρχουν αποκλεισμοί .Έχουμε μια μακρά διαδρομή με πολλές συναντήσεις προσχωρήσεις στελεχών και ανταλλαγή απόψεων. Με τον Γιάννη Ιατρίδη θα μιλήσουμε και θα εναλλάξουμε απόψεις»

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news