Γιαννακόπουλος για Αυγενάκη: «Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου.»

Με αφορμή την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

Από admin
0 Σχόλιο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα ότι είναι υποχρέωση να τελειώσει το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, ενώ εδώ και καιρό παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση.

Μάλιστα, με τη γνωστή του τακτική, σημείωσε ότι ο Γιαννακόπουλος «σήμερα είναι, αύριο όχι», με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ξεσπά ξανά εναντίον του στο social media, σημειώνοντας:

«Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου. Τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος να πλένεις το στόμα σου πριν τον ξαναπιάσεις. Τα λέμε μετά το Πάσχα που θα έρθω να μου υπογράψει τη σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες γιουσουφάκι του γαύρου.

Ρε γελοίο υποκείμενο, που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι η νοθεία στις εσωτερικές εκλογές, εμένα θα μου πεις ότι διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου; Γελοίο υποκείμενο. Μάθε, ρώτα, γελοίο υποκείμενο. Εγώ δουλεύω 12-14-16 ώρες την ημέρα, γελοίο υποκείμενο. Ούτε είμαι στις τηλεοράσεις, ούτε είμαι από εδώ και από εκεί μοιράζοντας λεφτά της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους για να με ψηφίσουν. Κάτσε και θα δεις και θα δεις. Και δεν ‘πα να ‘χεις όποιον θέλεις να στηρίζει από πίσω. Πίστεψτέ με. Άλλοι κι άλλοι τα έβαλαν μαζί μου. Και νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις; Καλά. Κούνια που σε κούναγε. Τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου.

Τόσο καιρό κάθομαι και δεν μιλάω για το καλό του Παναθηναϊκού και το γενικότερο καλό για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Τώρα όμως δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Κάτσε και θα δεις…

Εγώ δε ζω με χρήματα του ελληνικού λαού. Εγώ στηρίζω τον ελληνικό λαό με χορηγίες και δωρεές παντού. Με φόρους, με, με… Με θέσεις εργασίας. Άεργε τύπε που θα έπρεπε να ήσουν τσοπάνης στα βουνά και ο μόνος λόγος που υπάρχεις είναι από την νοθεία που έκανες στις εκλογές σας. Κάτσε και θα δεις λοιπόν».

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.