Γιγάντια επιχείρηση από το εργατικό προσωπικό της Κοινότητας Αφάντου για τα σκουπίδια

Από admin
0 Σχόλιο

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Μπακίρης σημειώνει:

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε μια γιγάντια επιχείρηση από το εργατικό προσωπικό της Κοινότητας Αφάντου με την αρωγή επιχειρησιακού συνεργείου και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου και καθαρίσαμε την τεράστια χωματερή που είχε δημιουργηθεί από την παράνομη ρίψη ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών, μπαζών και σκουπιδιών έξω και τριγύρω από τους κάδους στο σημείο χωροθέτησης τέρμα της οδού Εμμ. Μπακίρη.

Επίσης απομακρύνθηκαν ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια από το σημείο χωροθέτησης στην οδό στρατοπέδων. Ελπίζω οι πολίτες να σεβαστούν την προσπάθεια αυτή που γίνεται από το ελάχιστο εργατικό προσωπικό της Κοινότητας μας και να διατηρήσουν τα σημεία αυτά καθαρά ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Είναι τραγικό ως πολίτες αυτού του τόπου και ως κοινωνία να πετάμε κάθε λογής ογκώδη αντικείμενα απο κρεβάτια, πολυθρόνες, στρώματά, τηλεοράσεις, καρέκλες, περισσεύματα μαναβικής, κλαδιά, και ανοιχτές σακούλες σκουπιδιών έξω από τους κάδους και όπου βρούμε στους δρόμους.

Το πιο τραγικό όμως είναι ότι, κάποιοι ενώ είδαν ότι σήμερα καθαρίσαμε δεν σεβάστηκαν τίποτα και πήγαν αμέσως μετά και ξανά πέταξαν καρέκλα γραφείου…τα συμπεράσματα δικά σας…!!!

Γεώργιος Εμμ Μπακίρης
Πρόεδρος Συμβουλίου
Κοινότητας Αφάντου

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.