Γιώργος Νικητιάδης : «Για 19 μέρες φτάνουν τα λεφτά στα νοικοκυριά.

Δήλωση Γιώργου Νικητιάδη, βουλευτή Δωδεκανήσου και υπεύθυνου Κ.Τ.Ε Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σχετικά με τα στοιχεία της ετήσιας έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα και τις δαπάνες των νοικοκυριών

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Η ανικανότητα της αλαζονικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, έχει οδηγήσει το 60% των νοικοκυριών να μη μπορούν να βγάλουν τον μήνα, το μηναίο τους εισόδημα να τελειώνει μέσα σε 19 μέρες, το 85% να μη μπορούν να αποταμιεύσουν και το 15% να ζει σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει υποβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων αναγκάζοντας το 73% να πληρώνουν περισσότερο από πριν σε δαπάνες διατροφής, ενώ το 80% θεωρεί ανεπαρκή τα μέτρα, που λαμβάνει η κυβέρνηση. Το λέει πλέον η ίδια η αγορά.

Τα στοιχεία της έρευνας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα και τις δαπάνες των νοικοκυριών το 2023, είναι αποκαλυπτικά και τραγικά για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά και την πορεία της πραγματικής οικονομίας.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σταθερά προτείνει για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, μείωση των συντελεστών ΦΠΑ και των ειδικών φόρων κατανάλωσης, ουσιαστικούς ελέγχους στην αγορά για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και των καταναλωτικών οργανώσεων.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00