Γιώργος Νικητιάδης: «Κάθε μέρα και ένα μέτρο, αλλά αποτέλεσμα μηδέν»

by newsroom
0 comment

Ενώ επί δύο χρόνια η χώρα είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, η Κυβέρνηση δια στόματος Πρωθυπουργού εξαγγέλλει το καθιερωμένο πλέον «τροπάριο» μέτρων για τη μείωση των τιμών: πάλι “καλάθια”, πάλι pass και πάλι ανεπαρκείς έλεγχοι. Στον αντίποδα, μεταξύ άλλων, έχουμε τον υψηλότερο πληθωρισμό τροφίμων, το ακριβότερο βρεφικό γάλα και τις υψηλότερες τιμές ενέργειας στην ΕΕ.

O κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθενται να συγκρουστούν με τα μεγάλα συμφέροντα, επιτιθέμενοι στους μόνους συμμάχους που μπορούν να έχουν, την Επιτροπή Ανταγωνισμού στην οποία άλλαξε ασμένως τον Πρόεδρο, και τις καταναλωτικές οργανώσεις.

Η Κυβέρνηση έχει χάσει τη μάχη με την ακρίβεια ούσα ανίκανη και μη αποδεχόμενη τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης, ενίσχυση των ελέγχων και της Επιτροπής Ανταγωνισμού και ενδυνάμωση των καταναλωτικών οργανώσεων που είναι τα μόνα μέτρα που μπορούν να καταπολεμήσουν την ακρίβεια.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00