Γιώργο Κατρούγκαλε λείπεις ήδη..

Από admin
0 Σχόλιο

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, την επόμενη ημέρα των εκλογών, αν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι κυβέρνηση, να επαναφέρει το 20% του ΕΦΚΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Γράφει ο Αδιάφ(θ)ορος

Συγνώμη μα είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια δήλωση στο παρά πέντε των εκλογών; Χαντακώνεις το ίδιο σου το κόμμα και βγαίνεις και λες Εξέφρασα την προσωπική μου άποψη μα πόσο για τα πανηγύρια είσαι;

Ο κ. Κατρούγκαλος, σε συζήτηση που είχε με τον Αδωνι Γεωργιάδη στο Blue Sκy το βράδυ της Τετάρτης απάντησε «ναι» στην ερώτηση που του έθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Όχι μόνον σκοπεύουν να επαναφέρουν το 20% κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες (μέτρο που κατά κοινή ομολογία κατέστρεψε πολλούς ανθρώπους) αλλά και το 100% προκαταβολής του Φόρου καθώς αν προσέξτε την προκαταβολή του 100% του φόρου την θεωρεί «απολύτως δίκαιο μέτρο».

Επικίνδυνοι για την κοινωνία, την οικονομία και για την τσέπη μας. Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει την επόμενη των εκλογών να του πει πάρε την προσωπική σου άποψη παιδάκι μου και άντε στο σπίτι σου να ξεκουραστείς.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.