Γυναίκα καταγγέλλει Μυκονιάτη επιχειρηματία ότι τη νάρκωσε και τη βίασε

Από admin
0 Σχόλιο

Ανησυχία και έντονο προβληματισμό προκαλεί μια ακόμα περίπτωση καταγγελίας γυναίκας για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

Πρόκειται για την καταγγελία μιας καθηγήτριας εναντίον ενός 40χρονου επιχειρηματία από τη Μύκονο, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο τη νάρκωσε και τη βίασε.
Πέρα από το φρικιαστικό γεγονός του βιασμού της, η γυναίκα κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την απαξίωση των διωκτικών αρχών.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος της, Γιώργος Κανιάρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόκειται για «μια συγκλονιστική υπόθεση. Η κοπέλα απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως. Εκεί σχεδόν την απαξίωσαν».

Σύμφωνα με τον κ. Κανιάρη, η κοπέλα απευθύνθηκε σε αυτόν, δύο μήνες μετά το περιστατικό, ενώ του τόνισε ότι επισκέφθηκε το Τ.Α. Ακροπόλεως την τρίτη ημέρα από το συμβάν.

Όπως τονίζει ο ίδιος, «πήγε στο ΤΑ και της είπαν ότι «εντάξει δεν έγινε και τίποτα, μώλωπες έχεις». Θεώρησαν ότι ήταν μία ερωτική συνεύρεση και μέχρι εκεί».

Ο δικηγόρος της εξήγησε πως η αντιμετώπιση των αστυνομικών άλλαξε όταν απευθύνθηκαν στη Δικαιοσύνη. «Ο εισαγγελέας έδωσε μία κατεπείγουσα παραγγελία με αποτέλεσμα να έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία που είχαν θαφτεί καλά τους προηγούμενους μήνες».

Πλέον, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή έχει διαταχθεί η προσωρινή κράτηση του ατόμου, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο η κοπέλα δεν ήταν εφικτό να είναι ο εαυτός της. «Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, είχε παραισθήσεις» συμπλήρωσε ο κ. Κανιάρης.

Γενετικό υλικό

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό», στην κοπέλα έχει εντοπιστεί γενετικό υλικό από δύο άνδρες.

Ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο δεύτερος άνδρας, ενώ και ο προφυλακισμένος δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία.

in.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.