Γ. Χατζημάρκος: Μιλάμε στην κοινωνία και όχι στους αρπακολατζήδες

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, η διάταξη που θα λύσει το ζήτημα της μεταβίβασης στο Υπουργείο Υγείας του οικοπέδου στο οποίο βρίσκεται το Νοσοκομείο Ρόδου, θα έχει πάει στη Βουλή. Η δήλωση που έκανε σε εμένα ο Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης στην πρόσφατη συνάντηση μας, κατά την οποία τον ενημέρωσα για αυτό, που είναι ένα μόνο απο τα προβλήματα που μπλοκάρουν την ανέγερση του Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στη Ρόδο, έγινε απο τον ίδιο και απο το βήμα της Βουλής.
Θα ακολουθήσει, φυσικά και δυστυχώς ταυτόχρονα, το επόμενο εμπόδιο. Και μετά το μεθεπόμενο … Ενα-ένα. Αυτό, γιατί είναι πολλές οι εκκρεμότητες απο τα παλιά και μία-μία θέλουν δουλειά για να κλείσουν. Δουλειά και όχι λόγια. Βήμα-βήμα και όχι πυροτεχνήματα.
Για το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο, μια ανάγκη των νησιωτών μας, η πολιτική ηγεσία του Υπουργού Υγείας ήταν για δεκαετίες αρνητική μέχρι πρόσφατα που πείσθηκε και αυτή όπως και ο Πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης και δόθηκε έτσι το πράσινο φως. Αυτό, κάποιοι δεν το αντέχουν και δεν μας το συγχωρούν. Και όχι μόνο δεν το αντέχουν αλλά έπιασαν και τα χρονόμετρα για να δουν σε πόσο χρόνο μπορεί κάποιος άλλος να μαζέψει αυτά που εκείνοι άφησαν.
Μιλάμε στην κοινωνία και όχι στους αρπακολατζήδες,
Μιλάμε με σεβασμό στην κοινωνία που ζητάει λύσεις,
Μιλάμε με αλήθειες στους συμπολίτες μας, παρουσιάζοντας κάθε φόρα το βήμα που έγινε και το βήμα που θα ακολουθήσει μέχρι να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου✌️

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00