Γ. Χατζημάρκος: οι Υπηρεσίες μας ολοκλήρωσαν την υποχρέωση που ανέλαβαν και ένα ακόμα έργο πέρασε στην μακρά λίστα των ολοκληρωμένων.

by newsroom
0 comment

Στην Ρόδο βρίσκεται σήμερα Παρασκευή, ο Γ.Γ. του Υπ. Δικαιοσύνης, Πάνος Αλεξανδρής, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο επισκεύθηκε το ανακαινισμένο από την Περιφέρεια κτίριο του Κτηματολογίου Ρόδου.

Ο Περιφερειάρχης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social Media.

Τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Πρόεδρο του ΤΑΧΔΙΚ, Πάνο Αλεξανδρή, είχα την τιμή να υποδεχθώ σήμερα με την επιστροφή μου στη Ρόδο.
Επισκέφθηκα και εγώ το ανακαινισμένο κτίριο του Κτηματολογίου της Ρόδου, μαζί με τον Πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων κ. Αλεξανδρή, που χρηματοδότησε και το έργο αποκατάστασης του κτιρίου και είχα έτσι την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω, στο πεδίο, για την συνεργασία, την εμπιστοσύνη και πάνω απ’ όλα για τα αντανακλαστικά του.
Σε πολύ μικρό διάστημα, περίπου 100 ημέρες, οι Υπηρεσίες μας ολοκλήρωσαν την υποχρέωση που ανέλαβαν και ένα ακόμα έργο πέρασε στην μακρά λίστα των ολοκληρωμένων.
Σε εμάς, μένει η χαρά του να είμαστε χρήσιμοι και παραγωγικοί. Μας μένουν βέβαια και 1-2 δικογραφίες απο τις καταγγελίες των γνωστών επαγγελματιών της “συγκίνησης” !
Δεν μας πτοούν.Τους ευχαριστούμε, που μας δίνουν την εξαιρετική ευκαιρία να αποδείξουμε στην πράξη την διαφορά μας.
Την πλάτη σε αυτούς, άλλωστε, πρώτη την γύρισε η κοινωνία η ίδια

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news