Δήμος Χάλκης: Προσβλητική πράξη ασέβειας προς τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει οτι μετά απο την πρωτοφανή, απαξιωτική και άκρως προσβλητική πράξη ασέβειας προς τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους δημοκρατικα εκλεγμενους και μη, υποψήφιους Δημοτικους Συμβούλους,

αλλά και κυρίως προς την κοινωνία του τόπου και τους δημότες που τους τίμησαν με την ψήφο τους απόφαση, τα τρία εκλεγμένα μέλη της μειοψηφίας τα οποία δεν προσηλθαν λόγω διακοπών να ορκιστούν, κηρυχθηκαν αυτοδικαιως Εκπτωτοι με διαπιστωτικη πράξη της Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα. Μαριάννας Νικολαιδου
,σύμφωνα με την εγκύκλιο 1275/ 2023 του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Χάλκης, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, ζήτησε με πρόσκληση του να αντικατασταθουν απο τους επιλαχοντες του συνδυασμου της μειοψηφίας όπως ορίζει η συγκεκριμένη Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δυστυχώς για το καλό του τόπου, δεν δεχθηκε κανείς απο τους υπόλοιπους υποψηφιους της παράταξης της μειοψηφίας να ορκιστεί Δημοτικος Σύμβουλος του Δήμου Χάλκης.
Κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με το Υπουργείο Εσωτερικών η αντικατάσταση τους οπως αναφέρετε στην Εγκύκλιο 1275/2024 έγινε απο μέλη της Πλειοψηφίας.
Ευχόμαστε στον κ. Γιάννη Συντυχακη, στον κ. Στάθη Καλουδη και τον κ. Μεταξά Περακη καλή και παραγωγική θητεια προς όφελος του νησιού μας και των κατοίκων του, οι οποίοι με υπερηφάνεια αποδέχτηκαν τον τιμητικο ρόλο για τους εαυτούς τους αλλά και για τις οικογένειες τους.

Επίσης θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Χρυσοβαλαντη Αντωνατο του Αναστασίου, ο οποίος ένιωσε το αίσθημα της ευθύνης της θέσης της οποίας του έδωσε ο Χαλκήτικος λαός και προσήλθε κανονικά να ορκιστεί και να συμμετάσχει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να τιμήσει τους ανθρώπους που τον ψήφισαν.

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00