Δημήτρης Γάκης: Μετά το νερό και οι παραλίες στο σφυρί.

Από admin
0 Σχόλιο

Οι παραλίες στους λίγους και εκλεκτούς «φίλους» της Νέας Δημοκρατίας – Οι κυβερνητικοί βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους”
Συνεχίζει την προκλητική της τακτική η απερχόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ανάθεση της διαχείρισης και εκμετάλλευσης των παραλιών φιλέτο της Ρόδου και άλλων τουριστικών περιοχών στην ΕΤΑΔ με στόχο την ικανοποίηση κάποιων από τους «φίλους» της. Οι ομπρελάδες της Ρόδου προφανώς δεν ανήκουν στους λίγους και εκλεκτούς της.

Η ψήφιση διάταξης την περασμένη Πέμπτη σε άσχετο νομοσχέδιο για την παραχώρηση των παραλιών στην ΕΤΑΔ, ψηφίστηκε μόνο από την πλειοψηφία της ΝΔ. Όταν έγινε αντιληπτό επιστρατεύτηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές, παριστάνοντας τους ανήξερους να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και να απαλύνουν την κατάσταση.

Η πολιτική θέλει καθαρές κουβέντες και θέσεις και όχι υποκρισία και συνεχείς παλινωδίες που μόνο γέλωτα και κακό στον τόπο προκαλούν.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατρέψει την τοπική αυτοδιοίκηση σε άβουλο διεκπεραιωτή των εντολών της. Οι δήμοι πρέπει να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο με αρμοδιότητες και πόρους και αυτό οφείλει και θα το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές.

Οι αναφορές ακόμη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου για μπράβους και παρανομίες σε παραλίες της, οφείλουν όλους να μας αφυπνίσουν πριν οδηγηθούμε σε φαινόμενα σαν αυτά της Μυκόνου. Δεν αισιοδοξούμε ότι η κυβέρνηση θα ενεργήσει αναλόγως, έτσι και αλλιώς δεν προλαβαίνει.
Η νέα κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα πατάξει τα φαινόμενα παρανομίας και θα στηρίξει τους δήμους ουσιαστικά για να γίνουν τα αληθινά αφεντικά στο χώρο ευθύνης τους.

Δημήτρης Γάκης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δωδεκανήσου

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.