Δημήτρης Γάκης: Πολύ επιτυχημένη η τριήμερη επικοινωνία με την Κωακή κοινωνία.

Από admin
0 Σχόλιο

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η τρίτη μέρα παραμονή του βουλευτή Δωδεκανήσου του #ΣΥΡΙΖΑΠΣ Δημήτρη Γάκη στην Κω.
Ξεκίνησε με την συνάντηση του με τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Κω και Νισύρου κύριο Ναθαναήλ. Όπως πάντα ήταν μια πολύ θερμή και συγκινησιακή συνάντηση.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το δημαρχείο Κω όπου τον περίμενε ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.
Στην σύντομη συνάντηση τους ο δήμαρχος ενημέρωσε τον βουλευτή για τα έργα που εκτελούνται στο νησί και τις προσπάθειας που καταβάλλει προκειμένου να ξεμπλοκάρει και να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του νέου νοσοκομείο της #Κω. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ζήτησε από το δήμαρχο ενημέρωση και για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την κυκλοφορία κυρίως των τουριστικών λεωφορείων στη #Ζια. Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον βουλευτή ότι καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες μεσοπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα για την επίλυση του προβλήματος. Ο βουλευτής ενημέρωσε το δήμαρχο ότι θα επισκεφθεί και τον εισαγγελέα για το ίδιο θέμα.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Γάκης συναντήθηκε με την πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Κω κυρία Ντίνα Σβύνου. Συζήτησαν για τις συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων, τις φετινές προοπτικές της τουριστικής περιόδου, που εκτιμήθηκε πως θα είναι πάρα πολύ θετικές, αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους που πρέπει να θέσουν οι τοπικοί φορείς έτσι ώστε να αναπτυχθεί ένας τουρισμός αειφόρος και βιώσιμο.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης #Γάκης επισκέφτηκε το νοσοκομείο της Κω όπου διαπίστωσε μετά από συζήτηση που είχε με το διοικητή του κύριο Βασιλειάδη ότι τα προβλήματα της υγείας είναι πάρα πολύ μεγάλα. Η στελέχωση του νοσοκομείου είναι ελλιπής σε βασικές ειδικότητες όπως παθολόγους καρδιολόγους και παιδίατρος. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι τα προβλήματα αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, πριν το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου και να μην περιμένουμε μοιρολατρικά την κατασκευή του νέου νοσοκομείο. Στη συνέχεια ο βουλευτής Δημήτρης Γάκης επισκέφτηκε τον έπαρχο κύριο Καμπάνη ενημερώθηκε για τα έργα της περιφέρειας στην Κω και στη #Νίσυρο. Ο κύριος έπαρχος χάρισε στον βουλευτή το έμβλημα της επαρχίας που είναι ο κάβουρας.
Συνάντηση είχε επίσης με τον αστυνομικό διευθυντή Κύριο Θέμη Καλαμάτα σε ένα θερμό και φιλικό κλίμα.
Τέλος επισκέφτηκε, όπως είχε υποσχεθεί στο σωματείο των οδηγών τουριστικών λεωφορείων και στο δήμαρχο Κω, την εισαγγελέα για το πρόβλημα της Ζια. Η κυρία εισαγγελέας διαβεβαίωση στο βουλευτή ότι γνωρίζει το πρόβλημα και το παρακολουθεί στενά. Εκτός όμως από τους φορείς πολύ μεγάλη επιτυχία είχε συνάντηση με πολλούς απλούς φίλους. Ήταν γενικά μια πολύ επιτυχημένη επαφή με την κοινωνία της Κω.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.