Δια Ζώσης Ομαδικά Εργαστήρια Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ρόδου θα υλοποιήσει για τον μήνα Φεβρουάριο ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους και εργαζομένους.

 

Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε. Νοτίου Αιγαίου στην Ρόδο, με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη ανέργων, εργαζομένων και ευάλωτων ομάδων.

 

Κατά τον Φεβρουάριο του 2024 θα υλοποιηθούν τα εξής εργαστήρια:

 

Α/Α Ημερομηνία Χώρος Ώρα Τίτλος Εργαστηρίου
1. Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, Μ. Πετρίδη 29, Ρόδος 85133 18.00 –

21.00

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Επαγγελματικής Προσαρμοστικότητας

Η επαγγελματική προσαρμοστικότητα αναφέρεται στην ικανότητα των ατόμων να διαπραγματεύονται με επιτυχία τις «μεταβάσεις» κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής τους ζωής.

 

Στόχος του εργαστηρίου είναι να περιγραφεί η «ανάγκη για ετοιμότητα» του ατόμου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη διαρκή αλλαγή των εργασιακών ρόλων, μαθαίνοντας ταυτόχρονα τρόπους συνειδητής διερεύνησης του εαυτού και του περιβάλλοντος.

2. Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, Μ. Πετρίδη 29, Ρόδος 85133 18.00 –

21.00

Διαχείριση Εργασιακού Άγχους
Το εργαστήριο εστιάζει στις αιτίες του εργασιακού άγχους, όπως αυτές προκύπτουν και από τις αλλαγές στην αγορά εργασίας, στο νομοθετικό πλαίσιο, καθώς επίσης και στην αλληλεπίδραση ατόμου – οργανισμού/εταιρείας.

 

Στόχος του εργαστηρίου είναι να εντοπίσει ο/η εργαζόμενος/η τις γενεσιουργές αιτίες του άγχους και να μπορέσει να επιλύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτό εφαρμόζοντας συγκεκριμένες τεχνικές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Ρόδο, στο τηλέφωνο: 22410 – 23585 (απογευματινές ώρες, 17:00 – 20:00) ή στο email: irwmano@gmail.com.

 

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00