Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο νέων νησιωτών στην Αθήνα για πράσινα επαγγέλματα.

Από admin
0 Σχόλιο

Επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο τα πράσινα επαγγέλματα στον νησιωτικό χώρο διοργανώνεται από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) το διάστημα 24-28 Απριλίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου YENESIS. Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση της εργασίας των νέων νησιωτών σε τομείς όπως η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, η κυκλική οικονομία, η βιώσιμη διαχείριση υδατικών πόρων και τα βιώσιμα συστήματα τροφίμων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 24-30 ετών, που κατοικούν μόνιμα σε νησί, έχουν εκπαιδευτικό υπόβαθρο σχετικό με τις θετικές επιστήμες και είτε βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας είτε απασχολούνται σε επαγγέλματα άσχετα με τις σπουδές τους.
Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν καλύπτοντας όχι μόνο τη συμμετοχή των ωφελούμενων αλλά και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και ημιδιατροφής τους.
Οι τομείς επιμόρφωσης αφορούν επίκαιρες θεματικές όπως:
η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή,
η κυκλική οικονομία,
η βιώσιμη διαχείριση υδατικών πόρων,
τα βιώσιμα συστήματα τροφίμων και
η ανάπτυξη των διαπροσωπικών δεξιοτήτων (soft skills)
Διορία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο σεμινάριο είναι η Δευτέρα 10 Απριλίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email info@dafninetwork.gr με την υπόδειξη: Επιμορφωτικό σεμινάριο YENESIS.

Άφησε ένα σχόλιο

Επικοινωνία: info@protiekdosi.news

ΔελτίαΤύπου:info@rodosmedia.group

© 2023 protiekdosi.news. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.