Δ. Τσίκκης: Είμαστε παρών εφ όσον καλεστούμε από την δικαιοσύνη να υπερασπιστούμε την διοίκηση μας. 

Από: newsroom
0 Σχόλιο

Είναι πρωτόγνωρη αυτή η προσπάθεια ποινικοποίήσης αυτής της τοπικής πολιτικής σκηνής, η δημοτική αρχή λέει ότι δεν ποινικοποιεί την πολιτική ζωή του τόπου. Όμως εγώ βλέπω το αντίθετο και το αντίθετο λένε και οι εικόνες, όταν πρωτοσέλιδα εφημερίδων αναφέρονται σε σοβαρές καταγγελίες για την ΔΕΥΑΡ χωρίς να δίνουν διευκρινήσεις αφήνοντας τον κάθε ένα να κάνει οποιοδήποτε συνειρμό εκείνος νομίζει και μάλιστα με φόντο το δικαστικό μέγαρο.

Έχουμε λοιπόν νέα ήθη και νέα έθιμα.

Είμαστε παρών εφ όσον καλεστούμε από την δικαιοσύνη να υπερασπιστούμε την διοίκηση μας. 

Εμείς από την ανάληψη των καθηκόντων μας και αφού είχε περάσει ένα εξάμηνο, η κρίση η υγειονομική ανάγκασε την ΔΕΥΑΡ να μην μπορεί να εισπράξει σχεδόν κανένα χρηματικό ποσό. Το έτος 2022 και το έτος 2023 έγινε μία προσπάθεια είσπραξης των ανείσπρακτων χρημάτων, τα οποία έτσι όπως τα παρουσιάζει η νέα δημοτική αρχή είναι σαν να προέκυψαν το τελευταίο έτος. Δεν συνέβη όμως αυτό.

Μιλάμε για οφειλές από τις συνενώσεις των ΔΕΥΑΡ, οφειλές 15 ετίας και 25ετίας.

Παραλείπουν να πουν το εξής, τα δύο αυτά χρόνια γίνανε περίπου 3.000.0000 εκπτώσεις, αν αφαιρέσουμε και τους τόκους τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα.1.800.000 για την ακρίβεια. Τεχνηέντως παραλείπουν να πουν ότι εισπράξαμε τα δύο έτη αυτά ότι εισπράξαμε 42.000.000 ευρώ.

20.900.000 ευρώ περίπου θα σας πω το 2023 και άλλα τόσα το 2022. Δεν προέκυψε γιατί ξυπνήσαμε ένα πρωί, προσευχηθήκαμε και ήρθανε τα χρήματα στη ΔΕΥΑΡ. Κάναμε κάποιες κινήσεις για να έρθουν αυτά τα χρήματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Τσίκκης

Επικοινωνία: info@rodosmedia.group

Δελτία Τύπου: info@protiekdosi.news

Όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου είναι δεσμευμένα. 
Απαγορεύεται ρητά η χρήση και αναμετάδοση τους δίχως την έγγραφη άδεια του εκδότη.

© 2018 -2023 Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου. Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00