Είμαστε ξεκάθαροι ο Γάκης εξασφάλισε συγνώμη με εκβιασμούς και απειλές.

by newsroom
0 comment

Δεν περνάει απαρατήρητο στο εργατικό κέντρο Ρόδου τα όσα έχουν ήδη προηγηθεί με τον πρώην βουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Γάκη. Όπως μας έγινε γνωστό το εργατικό κέντρο Ρόδου τις επόμενες ημέρες όπως χαρακτηριστικά μας είπαν θα καλέσουνε τον Δημήτρη Γάκη προκειμένου να του κάνουν την σύμβαση των εργαζομένων που έχει υπογραφεί πενηνταράκια. Στην συνάντηση το εργατικό κέντρο Ρόδου θα ζητήσει να παρευρεθούν και οι δημοσιογράφοι.

Ελπίζουμε τις απαντήσεις που σε εμάς δεν έδωσε ο Δημήτρης Γάκης σε δημόσια συνομιλία να τις δώσει μπροστά στους δημοσιογράφους στο εργατικό κέντρο της Ρόδου.

Σε ότι αφορά την πρώτη έκδοση

Τα παπαγαλάκια που βάζει δημόσια να μας βρίζουν στο προφίλ του δείχνει τον πανικό του. Τίποτα παραπάνω.

Ελπίζουμε τώρα να αρχίσει να στρέφεται προς τον κύριο Μητσοτάκη, άλλωστε είναι πολύ κοντά σε αυτόν, αντιμετωπίζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως ακριβώς ανέφερε η ευρωπαϊκή ένωση για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα. Τρομοκρατώντας, απειλώντας, εκβιάζοντας.

Κάνουμε ξεκάθαρο.

Δεν είχαμε και δεν έχουμε λόγο να μην ανακαλέσουμε όπου τον έχουμε θίξει. Είναι λυπηρό να κάνεις αναφορά σε ένα άρθρο που δεν υπάρχει και έχει αφαιρεθεί προκειμένου να κερδίσεις τις εντυπώσεις όταν δημόσια για το κείμενο σου έχει τοποθετηθεί ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Παναγιώτης Εγγλέζος.

Δεν είχαμε και δεν έχουμε λόγο να μην ανακαλέσουμε όπου τον έχουμε θίξει. Η Επιβολή, η υπαγόρευση, η τρομοκρατία και οι απειλές του δεν γίνανε ανεκτές.

Μέχρι τις 12 τα ξημερώματα το βράδυ τις Δευτέρας υπό την απειλή των αγωγών και των μηνύσεων του κάναμε κάθε χατίρι. Η πρωινή του συμπεριφορά ήταν αυτή που έκανε την Πρώτη Έκδοση να πάρει πίσω την συγνώμη της προς το πρόσωπο του. Απείλησε για ακόμα μία φορά ότι αν δεν βάλεις δύο ημέρες το άρθρο κεντρικό θέμα θα σε στείλω στον εισαγγελέα και στα δικαστήρια.

Κατέβηκε επί τόπου το άρθρο και του ζητήσαμε να πάει στον εισαγγελέα και στα δικαστήρια.

Οι κολοτούμπες που αναφέρει είναι όλες δικές του και μόνο.

Κάναμε ένα λάθος πήραμε τον κ. Γάκη από τα υπόγεια της δημοσιότητας και τον φέραμε στο φως.

Διαβάστε ακόμα

Leave a Comment

 Επικοινωνία: info@protiekdosi.news